Tempo950x100

Tempo300x100

Як якісно захистити і підживити посіви?

Як якісно захистити і підживити посіви?

Тож якщо хочете бути на 100 % певні, що на ваші посіви будуть застосовані якісні пестициди чи добрива, довірте це питання науці і перевірте придбані препарати в лабораторних умовах, радять науковці «Інституту здоров’я рослин», – тільки фахові дослідження можуть гарантувати відповідність препаратів зазначеному складу й убезпечити рослини від внесення неякісних засобів.

Читайте також: Як дослідити якість і безпечність продукції

В лабораторіях «Інституту здоров’я рослин» проводять дослідження вмісту діючої речовини в засобах захисту рослин і показників якості мінеральних та органічних добрив. Для досліджень тут використовують сучасне обладнання від кращих світових виробників, застосовують якісні та кількісні аналітичні, фізико-хімічні методи та атомно-емісійний спектральний аналіз. Результат такого дослідження – гарантія якості придбаних препаратів, і, як наслідок, можливість правильно розрахувати норму внесення й отримати щедрий і здоровий врожай.

Читайте також: Формуємо систему підживлення для озимих культур

«Завдяки передовому обладнанню ми можемо визначати близько 300 діючих речовин у засобах захисту рослин, а також їх концентрації; добрива досліджуємо на широкий спектр показників – вміст діючої речовини, вологу, густину, лужність, рН, азот тощо, – розповідає керівник сервісно-аналітичного центру Інституту Ірина Перехрест. – За отриманими результатами ми надаємо клієнту протокол, де вказаний перелік діючих речовин у препаратах та їхня концентрація. Таким чином, якщо заявлені діючі речовини не відповідають знайденим, аграрій може повернути препарат або ж комбінувати його з іншим – у випадку, якщо повернути його неможливо. А ваші посіви гарантовано отримають надійний захист від усіх імовірних загроз і повноцінне живлення».

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/yak-yakisno-zahystyty-i-pidzhyvyty-posivy
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати