Tempo950x100

Tempo300x100

Як захистити зібраний врожай від гризунів

Як захистити зібраний врожай від гризунів

Проте й тут аграріїв підстерігає небезпека пошкодження урожаю, адже він може бути атакований різноманітними гризунами та шкідниками, пише Аgronews.ua.

Якщо Ви плануєте зберігати урожай тривалий час, то необхідно обов’язково потурбуватися про його захист від різноманітних гризунів та шкідників. Зробити це можна за допомогою якісних родентицидів від Групи компаній UKRAVIT.

Основне призначення цих препаратів – відлякування або знищення гризунів: мишей, щурів хом’яків, полівок та інших. Також родентициди можуть використовуватися для обробки культур в процесі вирощування – сучасна продукція має високу ефективність і дозволяє зберегти урожай, незалежно від чисельності гризунів на прилеглій території.

Щодо характеристик родентицидів, то, в першу чергу, такий препарат має бути приємний  на запах і привабливий для гризунів смак. Він не повинен бути підозрілим, адже часто такі препарати діють лише після неодноразового застосування, тому гризун не повинен розуміти, що це його вбиває.

Основна маса препаратів розробляється таким чином, щоб гризун інтуїтивно залишав приміщення перед загибеллю. Їх дія проявляється далеко не відразу. Така відстрочка необхідна для того, щоб симптоми отруєння не проявилися завчасно і не злякали гризуна до вживання смертельної дози отрути. І, звичайно, дуже важливо, щоб родентицид був нетоксичний для домашніх тварин. Адже ваші домашні тварини можуть випадково спожити отруєного гризуна.

В портфелі Групи компаній UKRAVIT в якості ефективного родентициду аграріям пропонується препарат «Бродівіт». Це рідкий концентрат для приготування отруйних принад для знищення шкідливих мишоподібних гризунів в закритих приміщеннях різного призначення, на присадибних ділянках та  сільськогосподарських угіддях.

Це антикоагулянт другого покоління, що порушує механізм згортання крові та викликає підвищену схильність до кровотеч, що призводить до загибелі гризунів. Застосування БРОДІВІТ дозволяє не лише повністю позбутися мишоподібних гризунів, а й зберегти врожай та головне — запобігти фінансовим збиткам. До того ж, одна упаковка препарату розрахована для захисту посівів площею понад 30 га, що разом з не шкідливістю для навколишнього природного середовища та надзвичайно високою ефективністю дії робить його економічно вигідним для фермерів»,- розповідає керівник відділу розвитку продуктів та сервісів ЗЗР групи компаній UKRAVIT Олександр Мигловець.

Довідка: UKRAVIT – один із лідерів ринку засобів захисту рослин. Виробляє та продає пестициди, добрива з мікроелементами, засоби для знищення гризунів та побутових комах. До складу корпорації входить «Фабрика агрохімікатів» (Черкаси).

З питань продажу та співпраці звертатися:

ТОВ «Укравіт Агро», м.Київ, вул. Дегтярівська, 25/1.

Гаряча лінія: 0 800 301 401

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/yak-zahystyty-zibranyj-vrozhaj-vid-hryzuniv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати