Tempo950x100

Tempo300x100

Як запобігти зниженню врожайності культур

Як запобігти зниженню врожайності культур

Основними біотичними є бур’яни, хвороби та шкідники. До абіотичних відносять посуху,  перепад температур, приморозки, нестача живлення та ін. Для вирішення цих проблем людство придумало спеціальні препарати. Ефективність ЗЗР збільшують ад’юванти, для контролю стресу культури є фітопротектори та антистресанти.

Ад’юванти, наприклад, покращують фізичні властивості робочого розчину, тому роблять доставку препарату до шкідливого об’єкту більш ефективною. Чим і зменшують втрати врожаю! Антистресанти, в свою чергу, впливають на те, як рослина буде переживати стресові умови. Є сенс їх застосовувати як до настання стресових умов, щоб підготувати культуру, так і після впливу негативного фактору для зняття стресу і відновлення нормального життєвого циклу.

Не секрет, що кожен прагне до збільшення своїх прибутків. Тому якщо є можливість за розумну ціну гарантовано збільшити їх у кілька разів, не варто зволікати.

Пора подумати про Тесей. Компанія Квадро Плюс розробила його спеціально для того, щоб Ви отримали із своїх посівів максимум!

Тесей – це ефективне поєднання 3 головних властивостей: антистресант, фітопротектор, а також ад’ювант.

  • Тесей покращує рівномірність покриття оброблюваної листової поверхні
  • Зменшує кількість дрібних краплин та мінімізує їх знесення
  • Підвищує ефективність та розширення спектру дії гербіциду
  • Стабілізує період захисної дії
  • Зменшує фітотоксичність гербіцидів

 

Ви скажете: “Навіщо потрібні прилипачі, якщо можна обійтися і без них?”

Для всіх препаратів, що ми застосовуємо по вегетації є одна загальна проблема – доставка препарату до місця дії. Дуже велика кількість діючої речовини витрачається по дорозі!

Робочий розчин просто не потрапляє на листок! В більшості випадків вода має велику силу поверхневого натягу. Тому при оприскуванні краплина після вильоту з форсунки немов м’ячик відскакує від поверхні листка і падає на землю.  Як наслідок – ми втрачаємо ефективність препарату… Для запобігання втрат та збільшення ефективності ЗЗР – використовують ад’юванти, або, простіше кажучи, ПРИЛИПАЧІ. Вони зменшують силу поверхневого натягу робочого розчину. Тому така краплина після вильоту з форсунки наче прилипає до листка!

Прилипачів на ринку безліч. Чому саме Тесей? Цей препарат – унікальна розробка Квадро Плюс, яка одночасно виконує функції ад’юванта і антистресанта. Дуже часто саме стрес рослини є вирішальним фактором при втратах врожаю.

Скільки стресів може зазнати Ваша культура? Кліматичний, пестицидний, карбамідний і ще безліч факторів, від яких потенціал урожайності стане максимально низьким.

А Тесей – це дієве вирішення проблеми за символічні кошти. Він допоможе вашій рослині позбавитися стресового стану, прискоривши виробництво хлоропластів у її клітинах. У той час, як інші виробники обіцяють позбавити культуру від стресу, Тесей вже працює, відтворюючи оптимальний вміст Mg всередині рослини і даючи їй нові сили для відновлення. Культура не кидає всі сили на усунення стресових факторів. Вона продовжує функціонувати, тоді як комплекс амінокислот у складі препарату виступає в ролі додаткового запасу енергії.

І все це працює на користь Вашого урожаю. Здорове, гарно виповнене зерно чи соковиті плоди – це гарант Вашого успіху при зборі урожаю!

Тесей – допомагає зростити не лише Ваші культури, але й прибутки.

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/yak-zapobihty-znyzhennyu-vrozhajnosti-kultur
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати