Tempo950x100

Tempo300x100

Як змінилася вартість свинини живою вагою

Як змінилася вартість свинини живою вагою

Про це свідчать підсумки опитування учасників Асоціації «Свинарі України».

Протягом останнього тижня вересня більшість виробників свинини реалізували товарне поголів’я по 43,5-46,5 грн/кг. Хоча торги минулого тижня були досить напруженими, більшість операторів змогли втримати ціну в межах минулотижневого діапазону. Ключовим чинником підтримки внутрішніх цін на ринку живця залишається обмеженість пропозиції тварин забійних кондицій і, як наслідок, підвищена конкуренція між закупівельниками, зокрема у Центрі та у Західних областях. З огляду на це, частина переробних підприємств проявляє більшу активність закупівлі: деякі заготівельники починають перемовини про товарні партії на наступний тиждень раніше ніж зазвичай, окремі — перестраховуються та замовляють додаткові об’єми.

Такі настрої вселяють у свинарів сподівання на відносну стабільність цін закупівлі на початку жовтня, а найоптимістичніші не виключають можливості незначної реабілітації цін.

Представники Асоціації «М’ясної галузі» стриманіші у прогнозах та очікують, що ціни закупівлі наступного тижня коливатимуться в межах 43,5-46 грн/кг.

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/yak-zminylasya-vartist-svynyny-zhyvoyu-vahoyu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати