Tempo950x100

Tempo300x100

Які Telegram-канали читають аграрії?

Які Telegram-канали читають аграрії?

Telegram активно розвивається і щомісяця все більше і більше користувачів переходять в цей месенджер. Він є одним з найбільш зручних засобів комунікацій і джерелом безлічі новин на різні тематики.

Редакція InVenture вирішила поділитися каналами, які будуть корисні інвесторам і підприємцям, які ведуть свій бізнес в агропромисловому секторі України. Дані канали будуть щодня тримати своїх передплатників в курсі найсвіжіших новин та інвестиційних пропозицій для аграріїв.

Latifundist.com – все найцікавіше з однойменного сайту про агробізнесі: новини з кабінетів і полів, експертні думки про останні події, аналітика і рейтинги, інсайди та ексклюзиви. Один з перших і найбільш численних телеграм каналів про агросектор в Україні. Аграрний медіахолдинг також має ще 6 тематичних каналів: AgroPolit.com – канал з гарячими новинами агросектору, що стосуються різних аспектів державної політики – від земельної реформи до рейдерства; Я – Куркуль – канал для реальних фермерів. SuperAgronom.com – канал з практичними порадами та новинами для агрономів; Тракторист – оголошення та акції с/г техніки, а також новини цього ринку; Elevatorist.com – канал про елеваторний ринок та зернову логістику; Колгоспный гумор – канал, який не дасть занудьгувати.

Landlord – український діловий канал про агробізнесі, в якому можна знайти всі гарячі новини агроіндустрії і ексклюзивні історії успіху лідерів агросфери. Канал успішного журналу публікує тільки найбільш важливі та актуальні новини. З Landlord ви завжди будете в курсі подій аграрного сектору. Цей канал для тих, хто дійсно зацікавлений в агро тематики і рейтингах – не тільки українських, а й світових.

AGROSPHERA – це новий і унікальний проект про аграрний бізнес в форматі красивих і пізнавальних відео і інтерв’ю. Ведучі каналу – Микола Монашок, Дмитро Грушецький і Олексій Васильченко, які мають багаторічний досвід у сільському господарстві – показують сучасний підхід і сьогоднішні реалії аграрного справи не тільки в Україні, але і в Європі.
Тут ви знайдете основні правила та секрети успіху продуктивних аграрних підприємств, огляди техніки і поради агрономів.

AgroNews – канал українського інформаційного агентства АgroNews.ua. За допомогою каналу редакція видання у режимі онлайн інформує своїх передплатників про найважливіших подіях аграрного бізнесу України та світу.  Канал висвітлює події агробізнесу, так і найважливіші політичні події, які впливають на теперішнє і майбутнє аграрного сектора.

АgroReview – офіційний канал сайту AgroReview.com – канал новин для українських аграріїв і приватних фермерів. На каналі публікуються найактуальніші новини аграрного ринку та огляди подій. У фокусі AgroReview також процеси і персоналії, які рухають аграрну сферу: свіжа ринкова аналітика, інтерв’ю з провідними фахівцями, ефективні інновації і бізнес-кейси, історії успіху аграрного бізнесу. Раз в тиждень читачам каналу пропонується дайджест аграрних новин, а вранці – свіжий курс валют.

AgroPortal.ua – цей канал з’явився зовсім недавно. Тут можна знайти якісний, актуальний і захоплюючий контент про український агробізнес. На каналі можна знайти цікаві добірки останніх новин, інтерв’ю з керівниками бізнесу, історії успіху і різні ідеї для старту власного аграрного виробництва.

InVenture – канал найбільшого медіа видання в області інвестицій, який періодично публікує інвестиційні новини у сфері агробізнесу, угоди купівлі-продажу агрокомпаній, аналітичні дослідження в АПК. Крім інформаційно-новинного контенту, на каналі публікують актуальні інвестиційні проекти в агросекторі, а також пропозиції з продажу агрокомпаній, елеваторів і землі сільськогосподарського призначення.

Також рекомендуємо звернути увагу на Телеграм-чати для сільськогосподарської тематики, де учасники відкритої групи можуть просувати свої послуги з:
– купівлю-продаж с/г та сировинної продукції, товарів для с/г;
– надання послуг у сфері с/г бізнесу;
– земельних питань;
– експорту, імпорту та перевезень;
– та інших питань агросфери.

Перегляди: 110
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/yaki-telegram-kanaly-chytayut-ahrariyi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати