Tempo950x100

Tempo300x100

Яку горілку споживають українці

Яку горілку споживають українці

Такими оцінками поділилися в Pro-Consulting, пише agroday.com.ua.

Найбільш популярна торгова марка серед українців— Nemiroff, їй віддають перевагу 53% споживачів. Близько 24% купують «Хортицю», 19% — Medoff, ще 18% — «Хлібний Дар».

[[{“fid”:”253446″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Покупці вибирають продукт, спираючись на свій ранній досвід, а також поради авторитетних для них людей. Важливе значення має ціна: при її підвищенні споживач шукає більш дешеву альтернативу.

Цільову аудиторію для компаній-виробників становлять чоловіки від 20 до 50 років. Причому тенденція споживання напою прямо залежить від віку: якщо молодь воліє пити коктейлі, то старше покоління споживає продукт в чистому вигляді.

Деяка частина вітчизняної горілки експортується. Тільки за 4 місяці поточного року обсяги зовнішніх поставок оцінюються в $17 млн.

До 2014 року основним імпортером української продукції були країни СНД, понад половини поставок припадало на Росію. Зараз вітчизняні компанії налагоджують експорт в Європу. Українська горілка йде в Латвію, Польщу і Німеччину. Одночасно зростає імпорт з ЄС дорогого алкоголю.

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/yaku-horilku-spozhyvayut-ukrayinci
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати