ЄБРР виділив світовому трейдеру $35 мільйонів на придбання вагонів в Україні

ЄБРР виділив світовому трейдеру $35 мільйонів на придбання вагонів в Україні

Відповідну угоду підписали генеральний директор компанії «Луї Дрейфус Компані Україна» Олександр Карпенко, керівник відділу інфраструктури ЄБРР Сьюзен Горенссон і фінансовий директор регіону EMEA LDC Ерве Саор під час зустрічі в Європейському банку реконструкції та розвитку, пише Інтерфакс-Україна.

Представники компанії зазначили, що кошти будуть використані для закупівлі до 1 тис. залізничних вагонів-зерновозів, що значно полегшить логістичну діяльність компанії в сфері обробки зерна. LDC зможе диверсифікувати наявні у неї засоби перевезення зерна з сільськогосподарських районів України в порти.

За їх словами, нові залізничні вагони зменшать обсяг зерна, що перевозиться вантажним автотранспортом, і завдяки цьому допоможуть скоротити річний обсяг викидів CO2 на 8,5 тис. тонн.

Крім того, у компанії підкреслили, що в 2019 році в Україні очікується рекордний урожай зернових – понад 72 млн тонн, з яких понад 50 млн тонн піде на експорт.

Як повідомлялося, реалізація відповідного проекту буде спрямована на вирішення проблеми нестачі вагонів на українському ринку, підтримку стратегії LDC по створенню надійної і ефективної ланцюжка поставок в Україні.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/yebrr-vydilyv-svitovomu-trejderu-35-miljoniv-na-prydbannya-vahoniv-v-ukrayini
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати