Tempo950x100

Tempo300x100

Європейська Бізнес Асоціація надала повноправне членство агрохолдингу МХП

Європейська Бізнес Асоціація надала повноправне членство агрохолдингу МХП

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

 «МХП став повноправним членом Європейської Бізнес Асоціації. Цій важливій події передувала багаторічна успішна інтеграція бізнесу холдингу на глобальному продовольчому ринку, впровадження найсучасніших технологічних та управлінських процесів на рівні найвищих європейських і світових стандартів. Тепер у співдружності із впливовою асоціацією провідних компаній ЄБА ми зможемо ще більш сприятливо впливати на розвиток аграрної галузі й економіки України в цілому», — прокоментувала Ксенія Прожогіна, директор департаменту управління персоналом і комунікацій.

Вона додала, що членство МХП в ЄБА дозволить холдингу ділитися успішним досвідом роботи й унікальними передовими рішеннями в аграрному секторі. 

«Як лідер аграрної галузі, який є одним із великих платників податків країни, що створює найбільшу кількість робочих місць в аграрній галузі та є найбільшим експортером м’яса птиці, МХП розуміє свою відповідальність перед українським і європейським співтовариством на шляху до подальшого впровадження найкращих сучасних світових практик», — зазначила Ксенія Прожогіна та додала, що членство МХП у Європейській Бізнес Асоціації відкриває нові можливості як для самої компанії, так і для розвитку українського аграрного сектору, який стає потужним драйвером економічного зростання України.

Європейська Бізнес Асоціація заснована в 1999 році як форум для обговорення та вирішення проблем ведення бізнесу в Україні. Об’єднавши більш як 900 провідних українських і міжнародних компаній, ЄБА стала одним із найбільш масштабних і впливових бізнес-співтовариств України. Серед пріоритетів Асоціації — надання можливості компаніям спільними зусиллями вирішувати важливі для інвестиційного клімату питання та поліпшувати його на користь індустрії, економіки й держави в цілому. Членство в ЄБА є свідченням дотримання високих етичних стандартів ведення бізнесу та надійного партнерства.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/yevropejska-biznes-asociaciya-nadala-povnopravne-chlenstvo-ahroholdynhu-mhp
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    29 Березня

    Супермаркети встановили нові ціни на популярні м’ясні продукти

    Як змінилися ціни на печериці, цибулю та салат

    Неадекватна поведінка та нервова реакція заступника міністра сільського господарства Польщі Колодзейчика завела перемовини в глухий кут

    28 Березня

    Експорт українського зерна у 2023/24 МР перевищив 34 млн тонн

    Біореактори під Гаагою стали вирощувати лабораторну свинину удвічі швидше, ніж раніше

    Кліматичні зміни треба розглядати як можливість розвитку агросектору

    Україна і Польща близькі до розв’язання зернового питання, але є нюанс

    Інформаційна довідка щодо отримання компенсацій за розмінування с/г земель – документ

    ФАО надасть українським аквафермерам 50 тонн кормів для риб

    Вінницька кондитерська фабрика “Рошен”  2023 рік закінчила зі збитком 14,7 млн грн

    БІЛЬШЕ НОВИН