Tempo950x100

Tempo300x100

Європейська Бізнес Асоціація надала повноправне членство агрохолдингу МХП

Європейська Бізнес Асоціація надала повноправне членство агрохолдингу МХП

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

 «МХП став повноправним членом Європейської Бізнес Асоціації. Цій важливій події передувала багаторічна успішна інтеграція бізнесу холдингу на глобальному продовольчому ринку, впровадження найсучасніших технологічних та управлінських процесів на рівні найвищих європейських і світових стандартів. Тепер у співдружності із впливовою асоціацією провідних компаній ЄБА ми зможемо ще більш сприятливо впливати на розвиток аграрної галузі й економіки України в цілому», — прокоментувала Ксенія Прожогіна, директор департаменту управління персоналом і комунікацій.

Вона додала, що членство МХП в ЄБА дозволить холдингу ділитися успішним досвідом роботи й унікальними передовими рішеннями в аграрному секторі. 

«Як лідер аграрної галузі, який є одним із великих платників податків країни, що створює найбільшу кількість робочих місць в аграрній галузі та є найбільшим експортером м’яса птиці, МХП розуміє свою відповідальність перед українським і європейським співтовариством на шляху до подальшого впровадження найкращих сучасних світових практик», — зазначила Ксенія Прожогіна та додала, що членство МХП у Європейській Бізнес Асоціації відкриває нові можливості як для самої компанії, так і для розвитку українського аграрного сектору, який стає потужним драйвером економічного зростання України.

Європейська Бізнес Асоціація заснована в 1999 році як форум для обговорення та вирішення проблем ведення бізнесу в Україні. Об’єднавши більш як 900 провідних українських і міжнародних компаній, ЄБА стала одним із найбільш масштабних і впливових бізнес-співтовариств України. Серед пріоритетів Асоціації — надання можливості компаніям спільними зусиллями вирішувати важливі для інвестиційного клімату питання та поліпшувати його на користь індустрії, економіки й держави в цілому. Членство в ЄБА є свідченням дотримання високих етичних стандартів ведення бізнесу та надійного партнерства.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/yevropejska-biznes-asociaciya-nadala-povnopravne-chlenstvo-ahroholdynhu-mhp
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати