Tempo950x100

Tempo300x100

Європейська якість ЗЗР та добрив від вітчизняного виробника

Європейська якість ЗЗР та добрив від вітчизняного виробника

Для фахівців аграрного ринку у рамках заходу пройшла практична конференція від провідного українського виробника засобів захисту рослин та мікродобрив – «UKRAVIT – європейська якість», де сільгоспвиробники отримали корисну інформацію щодо інноваційних методів збереження врожаїв.

Зокрема, аграрії довідались не лише про нові високоефективні пестициди та агрохімікати, добрива із мікроелементами, але й новий напрямок роботи групи компаній UKRAVIT – виробництво  засобів для знищення побутових шкідників під торговою маркою «Захисник».

«UKRAVIT взяв участь у фестивалі «Сумщина – це Європа», оскільки підтримка європейського вектору України є одним із провідних стратегічних напрямків нашого розвитку, – зазначив Віталій Ільченко, власник групи компаній UKRAVIT. – Як національний лідер ринку ЗЗР та мікродобрив, UKRAVIT гарантує високу європейську якість своєї продукції, яка допомагає аграріям забезпечувати надійний захист врожаїв і розвиватись вітчизняному АПК як найбільш прогресивній галузі економіки України».

Група компаній UKRAVIT  постійно підтримує тісний діалог з аграріями, враховує їхні потреби та створює  нові унікальні препарати, які дійсно допомагають в роботі сільгоспвиробникам. А широкий асортимент з 135 продуктів від UKRAVIT дозволяє захищати та підживлювати усі вирощувані в Україні сільськогосподарські культури. Крім того, препарати вітчизняного виробництва фінансово привабливіші, а за якістю і ефективністю не поступаються іноземним аналогам.

«Аграрії на власних полях засвідчують і переконуються, що наші продукти нічим не гірші, а інколи й кращі за препарати транснаціональних компаній, і до того ж мають більш економічно привабливу вартість. Впевнені, що завдяки нашій продукції сільське господарство України зможе вийти на абсолютно новий, якісний і кількісний рівень ведення сучасного землеробства, що допоможе забезпечити продуктами харчування світову спільноту»,  – підкреслив Віталій Ільченко.

Крім практичної конференції, гостей фестивалю чекав яскравий виступ запрошеного головним партнером заходу, компанією UKRAVIT, популярного гурту «Dzidzio», парад вишиванок, етноярмарок із найкращими виробами народних майстрів Сумщини та  різноманітними смаколиками національної кухні. Для маленьких гостей свята спеціально облаштували майданчик із каруселями, гойдалками, різноманітними атракціонами.

Також гостем фестивалю став зірковий хореограф Влад Яма, що провів рекордний за кількістю учасників танцювальний майстер-клас. Присутніх також розважали зірки української сцени – Наталка Карпа, Юлія Бухарєва, гурти «OnIOnа» та «Ніколь Кідман», учасники «Ліги Сміху» та студії «Квартал 95». На цьому святі був і салют, і гуртове виконання гімну України – глядачів та зірок на сцені – під світло тисяч ліхтарів та мобільних телефонів.

Довідка: UKRAVIT  – найбільша агрохімічна українська компанія, яка виробляє понад 135 препаратів: ЗЗР, добрива з мікроелементами, засоби для знищення гризунів та побутових комах. До складу корпорації входить «Фабрика агрохімікатів» (м. Черкаси).

З питань продажу та співпраці звертатися:
ТОВ «Укравіт Агро», м.Київ, вул. Дегтярівська, 25/1.
Гаряча лінія: 0 800 301 401

 

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/yevropejska-yakist-zzr-ta-dobryv-vid-vitchyznyanoho-vyrobnyka
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати