Tempo950x100

Tempo300x100

Юрій Косюк розповів, як отримати грант від МХП

Юрій Косюк розповів, як отримати грант від МХП

Про це на своїй сторінці у Facebook написав керівник агрохолдингу МХП Юрій Косюк, передає УНН.

Цими вихідними на Тарасовій горі в Каневі збирався МХП-клуб, члени якого підводили підсумок минулорічного інвестування в розвиток соціальної інфраструктури Черкащини. Ю.Косюк зазначив, що колись Канівський район вважався депресивним та займав останні позиції в рейтингу економічно-соціального розвитку регіону.

“Сьогодні Канівщина перебуває на лідерських позиціях. Особливо приємно усвідомлювати, що такі позитивні економічні зрушення сталися завдяки інвестиційним проектам Миронівського хлібопродукту”, — сказав він.

За словами керівника МХП, після появи на Черкащині “Миронівської птахофабрики” працевлаштовано 3,5 тис. осіб, які отримали минулого року понад 350 млн грн. Бюджет Канева за 2017 рік отримав 70 млн грн.

Механізм програми Корпоративної соціальної відповідальності МХП доволі простий, розповів Ю.Косюк.

“Місцеві громади формують пакет проблем свого населеного пункту, які, на їхню думку, потребують першочергового вирішення. Це і ремонт різних закладів (шкіл, дитячих садочків, закладів культури та об’єктів соціально-культурного призначення), ремонт дорожнього покриття та освітлення вулиць. Керівництво Миронівської птахофабрики розглядає ці пакети та приймає рішення щодо їхньої подальшої долі”, — написав він.

У 2017 року таких грантів було видано на 4,2 млн грн, додав Ю.Косюк.

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/yurij-kosyuk-rozpoviv-yak-otrymaty-hrant-vid-mhp
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати