З Ізмаїльського елеватора намагалися вивезти зерно

З Ізмаїльського елеватора намагалися вивезти зерно

Потужний скандал з агрохолдингом «Агроінвестгруп», який сколихнув аграрний ринок України в лютому поточного року, знайшов своє продовження в Ізмаїлі.

1 червня бессарабські фермери почали вивозити своє зерно з Ізмаїльського елеватора. Донедавна він входив у групу компаній «Агроінвестгруп», керівництво якої втекло за кордон на початку цього року. Місцеві правоохоронці активно перешкоджали сільгоспвиробникам вивезти свою законну власність.

До елеватору в Ізмаїл прибули поліцейські, які припинили протиправні дії, повідомляє відділ комунікацій поліції Одещини.

Серед декількох десятків учасників події – місцевий фермер, який свої дії пояснює рішенням суду, що нібито було винесене на його користь.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та правоохоронці, які забезпечували охорону публічного порядку та запобігали подальшому вчиненню правопорушень.

Обставини події встановлюються. Попередньо дії порушників кваліфікуються ч.1 ст. 356 та ч.3 ст. 186 Кримінального кодексу України як самоправство і грабіж.   

Перегляди: 5
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/z-izmayilskoho-elevatora-namahalysya-vyvezty-zerno
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати