З початку року рибалки-браконьєри завдали збитків державі на півмільйона грн

З початку року рибалки-браконьєри завдали збитків державі на півмільйона грн

Про це повідомив начальник Управління організації діяльності підрозділів поліції на воді Сергій Науменко, пише hromadske.ua.

За його словами, за перші два тижні цього року поліцейські провели 175 патрулювань на водоймах України, під час яких правоохоронці задокументували 9 кримінальних правопорушень. Сума загальних збитків, завданих державі, становить понад 540 тисяч гривень.

Науменко розповів, що, патрулюючи прибережну зону акваторії Дніпра, в районі с. Брутальний Черкаській області поліцейські виявили чоловіка, який незаконно ловив риби забороненими знаряддями. Сума збитку від його ловлі становить 256,2 тисячі грн.

Також факт незаконної риболовлі співробітники поліції виявили в Сульскій затоці Кременчуцького водосховища. Чоловік виловив близько 150 кг рибу різних видів. Сума збитку склала понад 176 тисяч грн.

Науменко додав, що протягом новорічних свят завдяки роботі підрозділів поліції на воді вдалося запобігти збитку державі на сотні тисяч гривень. За виявленими фактами порушено кримінальні провадження за статтями 249, 266, 264-2 Кримінального кодексу України.

Перегляди: 7
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/z-pochatku-roku-rybalky-brakonyery-zavdaly-zbytkiv-derzhavi-na-pivmiljona-hrn
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати