Tempo950x100

Tempo300x100

Захарченко вимагає “віджимати” у людей вирощений врожай

Захарченко вимагає “віджимати” у людей вирощений врожай

Ватажок бойовиків “ДНР” Олександр Захарченко наказав вилучати у населення весь вирощений урожай сільгоспрослин, овочів, фруктів, винограду тощо.

Відповідний “наказ” від 3 листопада був оприлюднений на сайті “республіки”, повідомляє ТСН.

“Урожай сільськогосподарських рослин і плодів чагарників, виноградників і дерев, вирощений на самовільно використаних земельних ділянках державної та муніципальної форм власності, є власністю “Донецької Народної Республіки”, – йдеться у тексті.

Як зазначається, “юридичним і фізичним особам – підприємцям та фізичним особам забороняється розпоряджатися врожаєм, отриманим в результаті самовільного використання земельних ділянок”.

“Міністерству доходів і зборів ДНР” надається право “безперешкодного доступу до місць зберігання (вирощування) врожаю”, а також на вилучення врожаю”, – наголошується в “наказі”.

Водночас за “самовільне” розпорядження самостійно вирощеним урожаєм місцеві мешканці будуть зобов’язані відшкодувати його вартість.

“Такі кошти вважаються коштами, отриманими від реалізації безхазяйного, конфіскованого та іншого майна, що переходить у власність “ДНР” і повинні надходити до республіканського або місцевого бюджету”, – вказується у “документі”.

Окрім цього “міністерство агропромисловості” повинне звітувати про “незаконне використання земельних ділянок, їхню розробку і вирощений врожай сільськогосподарських рослин і плодів чагарників, виноградників і дерев на таких земельних ділянках”.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/zaharchenko-vymahaye-vidzhymaty-u-lyudej-vyroshchenyj-vrozhaj
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати