Загибель Тараса Кутового: колеги у соцмережах висловлюють співчуття

Загибель Тараса Кутового: колеги у соцмережах висловлюють співчуття

На трагічну смерть Кутового вже відреагували його колеги та низка українських політиків.

“Трагічно загинув мій колега Тарас Кутовий. Ти назавжди залишився молодим. Хай земля тобі буде пухом”, – написав у Twitter експрем’єр-міністр Володимир Гройсман.

Ексміністр інфраструктури Володир Омелян зазначив, що Тарас Кутовой був чудовою людиною та справжнім патріотом.

“Він був чудовою людиною. Світлий і розумний. Не показний, а справжній патріот. Як політик завжди пам’ятав про червоні лінії…Його покликало небо, яке він дуже любив. Вічна пам’ять, друже Тарасе…”, — пише він.

Ексзаступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Наталія Микольська також висловила співчуття родині загиблого ексміністра.

“Вічна пам’ять, Тарас Кутовий! Не вірю…співчуття родині і близьким!” — зазначила вона.

Читайте також: Стали відомі подробиці аварії, у якій загинув екс-міністр Тарас Кутовий

Ексміністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів зазначив, що Кутовий для нього українець з великої літери.

“Сьогодні трагічно загинув мій товариш, побратим Тарас Кутовий…Тяжко усвідомлювати це… Завжди щирий, усміхнений, енергійний! Не байдужий, зі своєю твердою позицією, справжній фахівець, Українець з великої літери. Спочивай з Богом, Тарасику…”, — написав Кубів.

Заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе зазначив, що загибель Тараса Кутового — дуже велика втрата.

“Дуже велика втрата… Тарас був хорошим другом, колись відмінним партнером по бізнесу. Дуже шкода, адже попереду була ще ціле життя! Співчуття рідним Тараса”, — ділиться співчуттями він.

“Шокований повідомленням з Полтавщини…
Глибоко сумуємо з приводу тяжкої втрати – трагічної загибелі Тараса Кутового, Міністра аграрної політики та продовольства 2016-2018 рр. Цінуємо внесок у розбудову аграрної галузі України. Найщиріші співчуття рідним та близьким.
Вічна пам’ять…”, – написав на своїй сторінці у Фейсбук заступник міністра економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства Тарас Висоцький.

Свої співчуття висловила народний депутат від партії “Європейська солідарність” Ірина Геращенко.

“…Він був чудовий хлопець — спокійний, виважений, розумний, надійний. Не піарився задарма й не ховався за спинами, брав на себе ударі і відповідальність, дуже гідно поводився в опозиції і на Майдані….Тарасе, як же так….. Боляче і дуже сумно. Найщиріші співчуття родині і близьким Тараса Кутового. Вічная пам‘ять”, — написала вона.

Шокований звісткою про смерть Тараса Кутового Алекс Лісситса, президент Українського клубу аграрного бізнесу.

“Трагедія, настільки несподівано з’явившись у ЗМІ, злякала усіх учасників агропродовольчого сектору, і я не став виключенням. Я спочатку не повірив, сподівався до останього, що це фейк, неправдива інформація.

Не хотілося і не хочеться у це вірити, адже Тарас – молода, амбітна людина, він постійно був у пошуку нових ідей і нових рішень, як свого часу у бізнесі, так потім і у політиці, тому не можу збагнути, що його не стало.

Коли ми познайомилися з Тарасом, це було, мабуть, років 10 тому, він працював у компанії “Райз”, були моменти і дружніх відносин, і суперечливих, але ми були в постійному тісному контакті.

Зараз хочеться пригадати один із випадків, якраз і в контексті земельної реформи, коли ми були на зустрічі з українськими аграріями в місті Батурин, що на Чернігівщині. Тоді була жвава дискусія, чи потрібно відкривати ринок землі, чи ні, якщо і так, то у якому вигляді. І коли хвилин 10 зал кричав “Ганьба!”, Тарас якимось неймовірним чином зумів не лише вгамувати зал, а й привести усіх до консолідованого рішення, що таки треба щось робити: шукати рішення і компроміси.

Це і є одна із тих рис, яка відрізняє справжніх політиків від випадкових, бо, насправді політика – це і є мистецтво пошуку компромісів, особливо, коли вирішується доля держави і її громадян.

Як би важко не давався пошук “золотої середини”, Тарасу, дійсно, це вдавалося під час недовгої політичної кар’єри і життя, яке так трагічно сьогодні обірвалося.

Дуже не хочеться це визнавати…
Але… Тарасе, світла пам’ять”, – написав Алекс Лісситса.

Нагадаємо, 21 жовтня поблизу с. Тарасенкове у Полтавській області зазнав аварії легкий гелікоптер Robinson-44.

У результаті загинув колишній міністр аграрної політики України Тарас Кутовий.

Тарас Кутовий обіймав посаду міністра аграрної політики та продовольства України в уряді Володимира Гройсмана з 2016 по 2018 рік. Був народним депутатом VII і VIII скликань.

Перегляди: 10
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/zahybel-tarasa-kutovoho-kolehy-u-socmerezhah-vyslovlyuyut-spivchuttya
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати