Захист озимих зернових від осінніх хвороб

Захист озимих зернових від осінніх хвороб

Щоб захистити озимі зернові від хвороб і забезпечити закладання запланованої врожайності, експерти «UKRAVIT» рекомендують неодмінно застосовувати фунгіциди ще в осінній період.

«За перших ознак хвороб озимих зернових, а також профілактично необхідно проводити фунгіциді обробки, – радить керівник агрономічного департаменту компанії «UKRAVIT» Олександр Мигловець. – Найкраще для цього підійдуть багатокомпонентні препарати а також ті, які ефективно діють за понижених температур повітря: за рахунок різних механізмів дії діючих речовин вони контролюють збудників широкого спектра хвороб, проявляють профілактичні та лікувальні властивості, а також захищають рослини від нового зараження. Крім того, багатокомпонентні фунгіциди, як правило, не викликають у збудників хвороб резистентності, що дає можливість максимально ефективно захищати посіви від хвороб».

Читайте також: Осінні «помічники» для врожайності зернових

Тож обираючи осінній фунгіцидний захист для озимих зернових, він радить звернути увагу на препарат Ті Рекс (пропіконазол, 150 г/л + тріадимефон, 150 г/л). Він контролює широкий спектр небезпечних захворювань і забезпечує захисну та лікувальну дії, що носять довготривалий характер. При цьому препарат є «м’яким» для культурної рослини і не впливає на якісні та кількісні показники майбутнього врожаю.

Для максимальної ефективності дії, наголошує Олександр, обприскування необхідно проводити профілактично або за перших ознаках прояву хвороб – особливо це стосується ранніх строків посіву або дуже загущених масивів.

[[{“fid”:”669065″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Довідка: UKRAVIT  – найбільша агрохімічна українська компанія, яка виробляє понад 140 препаратів: ЗЗР, добрива з мікроелементами, засоби для знищення гризунів та побутових комах. До складу корпорації входить «Фабрика агрохімікатів» (м. Черкаси).

З питань продажу та співпраці звертатися:

ТОВ «Укравіт Агро», м.Київ, пр-т Перемоги 42.

Гаряча лінія: 0 800 301 401

 

 

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/zahyst-ozymyh-zernovyh-vid-osinnih-hvorob
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    24 Квітня

    Ціни на овочі не перекривають витрати на зберігання

    Ринок землі в ЄС: як він працює та до чого варто готуватися Україні

    На Тернопільщині створять новий індустріальний парк “Borschiv”

    Як змінилися ціни на цукор, сіль та борошно

    ВР збирається розглянути продовження строку оформлення права власності на земельні паї

    Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

    Ціни на моркву в Україні близькі до історичних антирекордів для весни

    Рада спростила обіг насіння бавовнику, він потрібен для виробництва пороху

    23 Квітня

    Делегація Мінагрополітики ознайомилася з досвідом виконання Північною Македонією аграрних програм для вступу в ЄС

    У Фінляндії запустили в продаж кавовий бленд, створений штучним інтелектом

    БІЛЬШЕ НОВИН