Tempo950x100

Tempo300x100

Захист озимих зернових від осінніх хвороб

Захист озимих зернових від осінніх хвороб

Щоб захистити озимі зернові від хвороб і забезпечити закладання запланованої врожайності, експерти «UKRAVIT» рекомендують неодмінно застосовувати фунгіциди ще в осінній період.

«За перших ознак хвороб озимих зернових, а також профілактично необхідно проводити фунгіциді обробки, – радить керівник агрономічного департаменту компанії «UKRAVIT» Олександр Мигловець. – Найкраще для цього підійдуть багатокомпонентні препарати а також ті, які ефективно діють за понижених температур повітря: за рахунок різних механізмів дії діючих речовин вони контролюють збудників широкого спектра хвороб, проявляють профілактичні та лікувальні властивості, а також захищають рослини від нового зараження. Крім того, багатокомпонентні фунгіциди, як правило, не викликають у збудників хвороб резистентності, що дає можливість максимально ефективно захищати посіви від хвороб».

Читайте також: Осінні «помічники» для врожайності зернових

Тож обираючи осінній фунгіцидний захист для озимих зернових, він радить звернути увагу на препарат Ті Рекс (пропіконазол, 150 г/л + тріадимефон, 150 г/л). Він контролює широкий спектр небезпечних захворювань і забезпечує захисну та лікувальну дії, що носять довготривалий характер. При цьому препарат є «м’яким» для культурної рослини і не впливає на якісні та кількісні показники майбутнього врожаю.

Для максимальної ефективності дії, наголошує Олександр, обприскування необхідно проводити профілактично або за перших ознаках прояву хвороб – особливо це стосується ранніх строків посіву або дуже загущених масивів.

[[{“fid”:”669065″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Довідка: UKRAVIT  – найбільша агрохімічна українська компанія, яка виробляє понад 140 препаратів: ЗЗР, добрива з мікроелементами, засоби для знищення гризунів та побутових комах. До складу корпорації входить «Фабрика агрохімікатів» (м. Черкаси).

З питань продажу та співпраці звертатися:

ТОВ «Укравіт Агро», м.Київ, пр-т Перемоги 42.

Гаряча лінія: 0 800 301 401

 

 

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/zahyst-ozymyh-zernovyh-vid-osinnih-hvorob
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати