Запуск Одеського припортового заводу знову відкладається

Запуск Одеського припортового заводу знову відкладається

Про це повідомив перший заступник гендиректора підприємства Микола Щурик, пише dumskaya.net.

За його словами, компанія «Енергетичний еквівалент», з якою ОПЗ уклав договір про переробку давальницької сировини, виконала всі вимоги, в тому числі перерахувала завдаток, що дозволив розморозити виплату зарплат робітникам.

«Але, як я і говорив, світ не без «добрих людей». З’ясувалося, що «Укртрансгаз» не може з технічних причин оформити нового постачальника газу на ОПЗ. Всім, у кого залишилося терпіння і можливість, доведеться чекати кінця цього місяця, коли за законом можна буде замінити постачальника газу і почати отримувати газ для запуску виробництва на заводі», — сказав він.

ОПЗ простоює з кінця квітня 2018 року. Для відновлення роботи підприємство кілька разів намагалося залучити партнера за давальницькою схемою, але поки безуспішно.

Борги по зарплаті перевищують на поточний момент 30 млн грн, заборгованість по податках — 6 млн, за газ (з урахуванням транспортування та без урахування фінансових санкцій) — 7,5 млрд грн. Загальна заборгованість станом на кінець минулого року склала майже 7,7 млрд грн.

Протягом минулого року за власним бажанням з заводу звільнилися 564 людини.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/zapusk-odeskoho-pryportovoho-zavodu-znovu-vidkladayetsya
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати