Tempo950x100

Tempo300x100

Заводи Ostchem відновлюють виробництво азотних добрив

Заводи Ostchem відновлюють виробництво азотних добрив

Про це повідомляє прес-служба компанії.

“Незважаючи на складності, спровоковані вимушеним простоєм підприємств, Групі вдалося відстояти позиції української хімічної галузі, відновити виробництво і повернути людям робочі місця”, – йдеться в повідомленні.

Зокрема, «Черкаський« Азот» вже почав пускові операції по відновленню виробництва і до 20 червня планує вивести на 100% потужності роботу трьох основних цехів – цеху карбаміду, аміачної селітри та КАС (карбамідо-аміачної селітри). На «Рівнеазоті» і «Сєвєродонецькому об’єднанні «Азот» розпочинають підготовку до проведення пуско-налагоджувальних робіт, необхідних для запуску виробництва.

“Як і раніше, забезпечення потреб внутрішнього ринку залишається абсолютним пріоритетом для Ostchem, тому робота всіх хімічних заводів холдингу буде в першу чергу спрямована на задоволення попиту українських аграріїв.

За нашими оцінками, споживання внутрішнього ринку в період осінньої посівної складає близько 1,2 млн тонн азотних добрив. Нинішні сумарні виробничі потужності Черкаського «Азоту», «Рівнеазоту» і Сєверодонецького об’єднання «Азот» складають близько 350 тис. тонн добрив / місяць, чого повністю достатньо, щоб забезпечити потреби українських аграріїв до осінньої посівної 2017 року”, – наголошують у компанії.

Запуску підприємств також посприяло введення Міжвідомчою комісією з міжнародної торгівлі (МКМТ) антидемпінгових мит на російські азотні добрива – карбамід і КАС. Крім того, такі заходи мають безпосередній соціальний ефект, оскільки дозволяють зберегти більше 40 тис. робочих місць, які прямо або опосередковано задіяні в українській хімічній промисловості.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/zavody-ostchem-vidnovlyuyut-vyrobnyctvo-azotnyh-dobryv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати