Tempo950x100

Tempo300x100

Зернотрейдер, створений екс-менеджерами Louis Dreyfus, виходить на ринок України

Зернотрейдер, створений екс-менеджерами Louis Dreyfus, виходить на ринок України

Як повідомляє ЦТС, у травні новий зернотрейдер почне операції на українському ринку. Агентство Reuters пише, що фокус компанії буде спрямований головним чином на експорт зерна з Чорноморського регіону.

Це випливає зі слів виконавчого директора Sierentz Девіда Охайона, який раніше очолював зерновий підрозділ Louis Dreyfus, і покинув компанію разом з колегами в серпні 2017 року після розбіжностей з керівництвом.

Нагадаємо, що 9 жовтня 2017 року Мін’юст України зареєстрував компанію Sierentz Global Merchants Ukraine з статутним фондом майже 40 млн гривень. Вона підконтрольна Sierentz Global Merchants.

Кінцевими бенефіціарами Sierentz Global Merchants Ukraine були вказані Томас Шульц і Хелен Лавлі. Остання була віце-президентом Louis Dreyfus Highbridge Energy LLC – колишньої “енергетичної дочки” зернотрейдингового гіганта.

Основним видом діяльності Sierentz Global Merchants Ukraine вказана оптова торгівля зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин. Директором компанії значиться Лампракіс Лазос. Разом з ним в нову компанію також перейшли ще 6 колишніх менеджерів “Луї Дрейфус Україна”.

Заступником гендиректора з комерційних питань призначений Сергій Кирилюк, фіндиректором – Катерина Крыцька, головним юристом – Світлана Гладченко.

Перегляди: 11
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/zernotrejder-stvorenyj-eks-menedzheramy-louis-dreyfus-vyhodyt-na-rynok-ukrayiny
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати