Tempo950x100

Tempo300x100

«Змінюйся, або помри»: чому постачальники овочів не розуміють українського споживача

«Змінюйся, або помри»: чому постачальники овочів не розуміють українського споживача

Саме зміна споживацьких вподобань буде впливати на динамічність овочевого ринку в найближчі роки, тому, стратегія розвитку проекту з вирощування овочів повинна будуватись на ретельному вивченні прихильності споживачів і створенні цінностей, які б задовольняти ці потреби. Такої думки дотримується Антон Остромецький, директор з розвитку ТОВ «Брусилів Агро Імпекс», пише Інфо-Шувар.

На думку фахівця, наявність на полицях супермаркетів овочів посередньої чи, навіть, низької якості свідчить лише про низький рівень комунікації між ланками ланцюга поставок. Споживач вже давно вимагає інших продуктів.

« Учасники ланцюга поставок в плодоовочевому бізнесі повинні чутко розуміти, що додана вартість не є якимось абстрактним поняттям. Це наслідок створення додаткової цінності того чи іншого продукту, а додаткової цінності вимагає споживач. Досить часто доводиться чути, що в нас і брудна морква непогано продається, де ключове слово -«непогано», хоча погодьтеся, споживач прагне не «непоганої» моркви, а найкращої», – каже пан Остромецький.

Успіх сучасного овочевого проекту полягає в створенні правильної бізнес-моделі з диверсифікованими напрямками збуту.

«На моє власне переконання, необхідно залучати якогомога більше каналів збуту, використовуючи потенціал кожного з них, тобто створені цінності насамперед мають знайти прихильність споживача та задовольняти його потреби»,- розповів Антон Остромецький.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/zminyujsya-abo-pomry-chomu-postachalnyky-ovochiv-ne-rozumiyut-ukrayinskoho-spozhyvacha
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати