Tempo950x100

Tempo300x100

Знайомство з OPET: на «Агро-2018» українцям представили новий бренд моторних олив

Знайомство з OPET: на «Агро-2018» українцям представили новий бренд моторних олив

Захід проводився в рамках ХХХ Міжнародної агропромислової виставки «Агро-2018» у столичному НК «Експоцентр України».

Учасники прес-конференції докладно ознайомились з лінійкою високоякісних мастильних матеріалів OPET та задали свої питання представникам виробника. Всіх акредитованих журналістів чекав несподіваний подарунок — вони отримали презентаційний комплект моторної оливи торговельної марки OPET. На думку експертів компанії, це дозволить на практиці переконатися у відмінних характеристиках мастильних матеріалів турецького виробництва та в їх відповідності найжорсткішим європейським стандартам якості.  

Бренд OPET добре відомий на світовому ринку. Історія компанії почалася понад півстоліття тому — в далекому 1966 році. За цей час підприємство здобуло унікальний технічний досвід і перетворилось на одного з найбільших турецьких промислових гігантів. Моторні оливи та інша продукція OPET виробляється на потужностях, розташованих у Ізмірі.

«OPET пропонує своїм клієнтам в усіх галузях автомобільної промисловості послуги й товари, підкріплені величезним досвідом і фахівцями. Ми рухаємось вперед, спираючись на принцип безперервного розвитку та інновацій і задовольняючи очікування турецького ринку за рахунок широкого асортименту високоефективних продуктів, — говорить Мурат Сейхан, генеральний директор компанії OPET, — Ми впевнено працюємо на українському ринку, де здійснюємо інвестиції відповідно до стратегії розвитку за кордоном. Приємно ділитись власним досвідом, отриманим під час плідної співпраці з галузевими гігантами в Туреччині, особливо — щодо сільськогосподарських мастильних матеріалів для наших українських клієнтів».

Лінійка продукції OPET включає широкий асортимент моторних і трансмісійних олив, антифризу, консистентних мастил та гальмівної рідини для обслуговування легкових і вантажних авто, сільськогосподарської техніки, мотоциклів і водного транспорту. Це дозволяє повністю задовольнити потреби широкого кола приватних і корпоративних споживачів.

 

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/znajomstvo-z-opet-na-ahro-2018-ukrayincyam-predstavyly-novyj-brend-motornyh-olyv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати