Tempo950x100

Tempo300x100

Зрошувальна система українського виробництва пройшла випробування на полі

Зрошувальна система українського виробництва пройшла випробування на полі

Про це повідомляє Latifundist.com.

Керівництво компанії «Варіант Агро Строй» отримало згоду власника «МПК “Катеринославський”» виготовити машину під потреби його фермерського господарства. Машина успішно пройшла польові випробування і вже працює на повну потужність.

За технічним завданням «МПК “Катеринославського”», перша зрошувальна машина іподромного типу з внутрішнім розворотом повинна зрошувати поле люцерни в 122 га.

«Параметри поля (ширина — 700 м, довжина посилання — 1 747 м) визначили довжину машини в 350 м. Подача води здійснюється з гідранта за допомогою живильного шланга, діаметром 6 дюймів (15,24 см). Обрані і встановлені дощовики — Senninger i-wobb. Дизель-генератор EuroPower TDE 183 дозволяє отримати економниу витрата дизельного палива (2,8 л/год). Тип електричного живлення — 380V/50Hz. На машині встановлені колеса 14,9х24 з тракторним протектором», — розповіли в компанії.

Вперше зрошувальну машину компанія представила в кінці лютого 2017 р. на виставці «Зернові технології».

«З підприємством МПК “Катеринославський” ми співпрацюємо в різних напрямках і нас пов’язує не один рік партнерських відносин. Раніше ми поставляли їм обладнання для тваринництва, силоси для зберігання зернових культур і транспортне обладнання. Ми вдячні за надану довіру нашій компанії», — сказав директор «Варіант Агро Строй» Данило Шуфані.

Зазначається, що «Варіант Агро Строй» буде пропонувати українським аграріям 3 типи зрошувальних машин: фронтальну, кругову і універсальну (іподромного типу).

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/zroshuvalna-systema-ukrayinskoho-vyrobnyctva-projshla-vyprobuvannya-na-poli
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати