Звідки в Криму цукерки Roshen: версія корпорації

Звідки в Криму цукерки Roshen: версія корпорації

У кондитерській корпорації Roshen відреагували на інформацію про наявність в торгових мережах окупованого Криму карамелі однойменного бренду.

“Корпорація не володіє достовірною інформацією про походження цукерок на фото, остання партія карамелі Полуниця з вершками була випущена в першому кварталі 2017 року. З тих пір карамель Полуниця з вершками не проводиться”, – повідомили LIGA.net у прес-службі корпорації.

У компанії стверджують, що вже тривалий час Корпорація Roshen не має ніяких торгових зв’язків з Кримом, а з квітня 2017 року на Липецькій фабриці було повністю зупинено виробництво.

“Ми допускаємо, що на території Кримського півострова реалізується продукція Липецької фабрики, виготовлена на початку 2017 року, до зупинки виробництва”, – повідомили у корпорації.

За даними Roshen, з останньої виготовленої партії карамелі Полуниця з вершками в Крим могло потрапити близько 10 тонн цих цукерок. “Термін придатності такої продукції закінчився навесні 2018. Ні одна з фабрик Рошен не виробляє продукцію з російськими етикетками”, – стверджують в корпорації.

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/zvidky-v-krymu-cukerky-roshen-versiya-korporaciyi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати