Tempo950x100

Tempo300x100

З’їзд дилерів ХАРП: фокус на активне просування інновацій

З’їзд дилерів ХАРП: фокус на активне просування інновацій

Захід відкрив директор департаменту продажів підшипників Віталій Горбів, який відзначив позитивну динаміку просування ХАРП на ринку України, а також успішний розвиток зовнішньоекономічних відносин. «Частка експорту в 2018 році склала 65 %. Ми розширили свою присутність на традиційних наших ринках Європи і країн СНД, а також вийшли на нові ринки Північної Америки та Східної Азії. ХАРП продовжив контракт на поставку підшипникової продукції з найбільшим болгарським виробником сільськогосподарської техніки «MetalAgro», угода про співпрацю з ведучою металургійною компанією «Арселорміттал», а також продовжив контракт ексклюзивної дистрибуції на території Прибалтики з компанією «Ignera», – сказав В. Горбів.

[[{“fid”:”557762″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Про хід модернізації підприємства, а також успішної реалізації маркетингової стратегії ХАРП, у рамках якої відбулися промислові тури на виробництво, ознайомила директор з маркетингу Наталія Акіменко. «У цьому році ми провели ряд відкритих вебінарів та екскурсій на підприємство. Завод відвідали близько 100 осіб: представники дилерських компаній, торгуючих організацій, машинобудівних підприємств, фахівці з IT-сфери, які більше дізналися про ХАРП, ознайомилися зі всім технологічним циклом виготовлення підшипників, а також побачили сучасний верстатний парк підприємства. Такі заходи ми плануємо проводити і надалі, – прокоментувала директор з маркетингу. – Важливими і ефективними етапами просування ХАРП стала участь у всіх значущих міжнародних та регіональних спеціалізованих виставках. У цьому році на рахунку ХАРП участь у близько 30 виставках, серед яких 5 дебютів на таких заходах, як «EIMA», «China International Bearing Industry Exhibition», «canada’s Outdoor Farm Show», «Caspian Agro», «Techagro», що дозволило розширити міжнародне партнерство і вийти на нові ринки (Італія, Китай, Канада, Азербайджан, Чехія)».

Керівник департаменту розвитку продукту Віталій Полєтаєв презентував розширення номенклатури підшипникової продукції в 2018 році, а також плани щодо розвитку асортименту на 2019. Крім цього він відзначив успішний зовнішній ресертифікаційний аудит ХАРП на відповідність вимогам нових версій міжнародних стандартів. «ХАРП продовжує розвивати і вдосконалювати продукцію, поєднуючи кращі традиції та інновації, ґрунтуючись на постійному увазі до якості і орієнтації на споживача. Так, завдяки удосконаленню системи захисту підшипників HARP AGRO – ущільнень підвищеної герметичності X-Shield-3 X-Shield-6 – вдалося створити підшипники і підшипникові вузли, які не потребують технічного обслуговування протягом усього терміну експлуатації, які успішно реалізуються не тільки на ринку України, але і поставляються в такі країни, як Білорусь, Польща, Молдова, Угорщина та ін», – зазначив В. Полєтаєв.

Інтерес операторів ринку до представлених новацій лише підтвердив правильність курсу на розширення та оновлення номенклатури продукції ХАРП. Підведення підсумків роботи компанії та дилерської мережі за минулий рік пройшло в активному обговоренні. За відгуками дилерів, продукція ХАРП якісна, сертифікована, у неї конкурентоспроможна ціна на ринку України, в числі переваг: високий експлуатаційний ресурс, що викликає підвищений попит на підшипники з боку кінцевих споживачів.

Ділова частина зустрічі завершилася урочистим врученням Сертифікатів офіційного дилера, які отримали ТОВ «ТД Ірбіс», ТОВ «Автопромподшипник», ТОВ «Промподшипник», ТОВ «Омега», ПП «Подшипниксбыт» та ПП «Винтехпостач».

Довідка:
Харківський підшипниковий завод  (ХАРП) – вітчизняний виробник підшипникової продукції, підприємство з 70-річною історією, на якому працює понад 1500 співробітників. Унікальна та інноваційна продукція ХАРП має широкий спектр застосування, поставка ведеться по 5 основним напрямам: залізничний транспорт, аграрний сектор, автомобільна промисловість, гірничо-металургійний комплекс, загальне машинобудування.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/zyizd-dyleriv-harp-fokus-na-aktyvne-prosuvannya-innovacij
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати