Tempo950x100

Tempo300x100

ТОП-5: Обзор самых крутых событий 2020 года от TicketsBox

ТОП-5: Обзор самых крутых событий 2020 года от TicketsBox

Час проходить дуже швидко, тому ми разом із найкращим квитковим оператором країни TicketsBox вирішили ознайомити вас з найгарячішими подіями, котрі заплановані на 2020 рік. 

Повна афіша культурного та спортивного життя країни та квитки на будь-які заходи твого міста доступні за посиланням https://ticketsbox.com/ua/. Купувати квитки можна онлайн, без черг та не відволікаючись від роботи.
 

Disney On Ice. Холодне серце


Найпопулярніша стрічка «Крижане серце» тепер на сцені. Вперше в нашій країні відбудеться презентація вистави Frozen. Маленькі глядачі наживо зможуть побачити своїх улюблених персонажів – сніговика Олафа та двох принцес.
Найкасовіший анімаційний фільм тепер відтворено у виставі на ковзанах. Презентація в Україна відбудеться 3-6 січня. Крім Анни та Ельзи на сцені також будуть й інші відомі Діснеївські персонажі – це герої «Історії іграшок», Мінні і Міккі Маус, улюблені принцеси Дісней. Завдяки професіоналізму акторів та різним спец ефектам глядачі зануряться в казкову історію.
 

Five Finger Death Punch


Вперше до України завітає всесвітньо відомий гурт Five Finger Death Punch. 14 січня справжні гіганти модерн року та металу, в колекції яких є 6 золотих та 4 платинові платівки презентують українській публіці своє грандіозне шоу з новими треками та найулюбленішими хітами. Популярність колективу важко переоцінити, тому любителі альтернативного металу мають вже зараз купувати квитки на концерт Five Finger Death Punch. Для цього достатньо перейти за посиланням https://ticketsbox.com/ua/concert/.

KAZKA


Зразу ж після свого світового концертного туру гурт KAZKA повертається до України. Артисти презентують українським слухачам свій новий альбом KAZKOVA «NIRVANA». Саме він став «проривом року», справжньою українською сенсацією та новим етапом в музичній творчості. До альбому увійшли пісні сповнені неймовірними емоціями, слухачі зможуть відчути багато – від любові до ненависті. Саме цей альбом потрапив до ТОП 10 Global Shazam. Отже, не пропустіть нову концертну програму від справжніх рекордсменів серед вітчизняних артистів.
 

«Сухішвілі»


Запальний колектив, котрий порівнюють з «штормом на сцені» та називають «восьмим чудом світу» готовий заряджати своїм позитивом Київ. Ви вже можете кинути виклик гравітації разом з національним балетом Грузії. 100 танцюристів передадуть глядачам справжню грузинську енергетику, створивши неповторну атмосферу. Грандіозність цього танцювального шоу підкорила мільйони глядачів по всьому світу, збираючи повні зали. Все завдяки неповторним сценічним образам, точності рухів та техніці їх танцю.

Atlas Weekend 2020


Не обійдеться наступний рік без традиційного літнього музичного фестивалю. Саме Atlas Weekend  став традиційно однією із найбільших музичних подій року. Свято збирає тисячі гостей та сотні крутих виконавців. Локація фестивалю перетворюється на місце, де можна круто провести час, слухаючи улюблену музику та спілкуючись зі своїми друзями й рідними. Вже зараз можна купити квиток на Atlas Weekend 2020. Ближче до початку ціни на квитки збільшуються з кожним оголошеним хедлайнером фестивалю.

TicketsBox знає все про найкрутіші культурні та спортивні події країни.

Перегляди: 6
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/top-5-obzor-samyh-krutyh-sobytyj-2020-hoda-ot-ticketsbox
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати