ЛЬВ В 950Х100 06

ЛЬВ В 950Х100 06

Поляки назвали терміни будівництва зерносховищ для України

Поляки назвали терміни будівництва зерносховищ для України
Фото: з відкритих джерел

Міністр сільського господарства Польщі Генрик Ковальчик заявив, що на будівництво тимчасових зерносховищ на кордоні з Україною для вивезення зерна піде від трьох до чотирьох місяців. Про це Ковальчик написав у Facebook.

«Йдеться про місцеперебування, розмір, допоміжну інфраструктуру, джерела фінансування, питання власності та багато інших проблем», – зазначив польський міністр.

На думку Ковальчика, зерносховища потрібно розташувати на місці, де закінчується українська колія, щоб полегшити її подальше транспортування. Він також зазначив, що наразі Польща може забезпечити вивезення приблизно 1,5 мільйона тонн зерна з України на місяць, тоді як потреба Києва становить близько п’яти мільйонів.
«Водночас слід зазначити, що такі інвестиції можна буде завершити через приблизно три-чотири місяці», – додав Ковальчик.

Джерело: glavcom.ua

Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/polyaky-nazvaly-terminy-budivnycztva-zernoshovyshh-dlya-ukrayiny-povnyj-tekst-chytajte-tut-https-glavcom-ua-economics-finances-polyaki-nazvali-termini-budivnictva-zernoshovishch-dlya-ukrajini-85329
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати