Фермери можуть подавати заявки на держпідтримку до 5 грудня

Фермери можуть подавати заявки на держпідтримку до 5 грудня

Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Милованов.

Нагадаємо,  голова Асоціації тваринників України Ірина Паламар заявила, що через затримку із скликання комісії щодо розподілу дотацій в рамках програми державної підтримки АПК, заступнику міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства з питань агрополітики Тарасу Висоцькому слід скласти повноваження.

“Не може людина, яка не здатна навіть керувати комісією, зібрати кворум керувати цілою галуззю! Не можна ставити людей, які некомпетентні, на такі високі посади!”, – заявила Ірина Паламар. 

“Дякую Ірині Паламар за турботу про держпідтримку тваринництва і за тиск на уряд. Дійсно, у вересні не було кворуму комісії через призначення нового уряду. Наступне планове засідання комісії в грудні. Подавайте заявки до 5 грудня. На сьогодні є заявок приблизно на 350 млн грн відшкодування. А всього грошей близько 500 млн грн. Тобто є ще резерв в 150 млн гра. Чекаємо на заявки”, – зазначив Тимофій Милованов.

Перегляди: 6
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/fermery-mozhut-podavaty-zayavky-na-derzhpidtrymku-do-5-hrudnya
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати