LOZOVA MACHINERY представили новинки українським аграріям і вченим

LOZOVA MACHINERY представили новинки українським аграріям і вченим

Учасниками заходу стали керівники і фахівці сільськогосподарських підприємств Харківської області, науковці та представники ВНЗ та НАН України.

У ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН є що запропонувати українському агрокомплексу. З турботою про фермерів бренд постійно покращує функціонал техніки, роблячи агрегати більш комфортними і універсальними. Мета – допомогти аграріям знизити трудомісткість і експлуатаційні витрати, швидко і просто виконувати свої завдання, особливо в гарячу пору.

В ході семінару фахівці LOZOVA MACHINERY представили традиційні знаряддя обробки ґрунту, які весь час удосконалюються і оновлюються, а також анонсували новинки, заплановані до виходу на ринок в 2020 році, деякі з них вже надійшли в продаж.
Серед прем’єр цього року зубова борона ЛІРА М, легка зубопружинна борона ЛІРА XS, шлейф-борона ЛАРІ з шириною захвату 7 і 18 м, ротаційна борона ДІНАР з робочою шириною 9 і 12 м, оновлений лущильник ДУКАТ-8 і ДУКАТ-4 і ряд інших перспективних розробок.

Трендом 2020 року стала унікальна концепція, яка не має аналогів – «нуль обслуговування». Такий принцип має на увазі повну відсутність в підшипниках і вузлах агрегатів точок змащення. За рахунок застосування поліпшених мастил і міцних багатокромочних ущільнень техніка не вимагає змащування і технічного обслуговування і дозволяє працювати без простоїв, відповідно до сучасних екологічних стандартів.
Найближчим часом аграрії також побачать нові продуктові лінійки ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН – причіпні обприскувачі, сівалки, оборотні плуги, а також розширений асортимент передпосівних культиваторів, глибокорозрихлювачів і техніки для логістики.

 

Перегляди: 7
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozova-machinery-predstavyly-novynky-ukrayinskym-ahrariyam-i-vchenym
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати