На захисті врожаю

На захисті врожаю

Рекомендується підживлювати зернові і зернобобові культури, кукурудзу, ріпак, картоплю, овочеві, плодові, ягідні культури та виноград, а також декоративні культури і газонні трави концентрованими рідкими кремнієво-калійними добривами, збагаченими гуміновими і фульвокислотами та екстрактом морських водоростей, Авангард Кремній Біо (марка А та Б).

Добрива Авангард Кремній Біо від  ГК UKRAVIT підвищують імунітет культур, активують процеси фотосинтезу, ріст і розвиток кореневої системи, запобігають непродуктивному випаровуванню води з рослин, пошкодженню їх спорами грибків і шкідниками, підвищують посухо- і солестійкість культур, поліпшують якість, смак і товарність врожаю, а також підвищують врожайність культур на 10 – 20%. Крім того, добриво Авангард Кремній Біо марки А подовжує термін зберігання яблук, груш, бульб картоплі, головок капусти, коренеплодів моркви і буряка столового, цибулі ріпчастої та часнику під час зберігання їх у сховищах. 

Довідка: UKRAVIT  – найбільша агрохімічна українська компанія, яка виробляє понад 140 препаратів: ЗЗР, добрива з мікроелементами, засоби для знищення гризунів та побутових комах. До складу корпорації входить «Фабрика агрохімікатів» (м. Черкаси).

З питань продажу та співпраці звертатися:
ТОВ «Укравіт Агро», м.Київ, пр-т Перемоги 42.
Гаряча лінія: 0 800 301 401

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/na-zahysti-vrozhayu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати