ХАРП розширює свою присутність на ринку Молдови

ХАРП розширює свою присутність на ринку Молдови

Спільно з чинним дилерським партнером «Agropiese-TGR GRUP», підприємство представило підшипники і вузли для сільгосптехніки: підшипники HARP AGRO з унікальними системами ущільнення підвищеної герметичності X-SHIELD, корпусні підшипники UC (аналоги YAR), ES (YET), EX (YEL) і лінійки вузлів на базі даних підшипників, а також необслуговувані ступичні підшипникові вузли HARP AGRO UNIT.

«Ми продовжуємо розвивати експортні програми. За цей рік підприємство посилило свою присутність на ринку Молдови, розширило дилерську мережу на території країни, – говорить директор департаменту продажів Віталій Горбів. – В минулому році в Молдові нас представляли два великих партнера – «Biless» і «Agropiese-TGR GRUP», а з цього року до них приєднався ще й «Carvidon Service». Виставка дозволила нам, як зміцнити партнерство з нашими теперішніми дилерами, так і розширити нові бізнес-контакти».

Також він зазначив, що серед місцевих аграріїв спостерігається активний інтерес на підшипники ХАРП, важлива особливість яких комплектація ущільненням підвищеної герметичності X-SHIELD, що забезпечує надійний захист від потрапляння бруду, пилу і вологи. Міцна конструкція дозволяє використовувати підшипники в особливо складних і тяжких умовах експлуатації сільгосптехніки.

«Ми прагнемо бути ближче до наших споживачів і партнерів. Кожен може записатися на екскурсію по нашому підприємству і переконається в його виробничих потужностях, на власні очі побачити весь процес створення унікальних підшипників. Ми завжди відкриті для спілкування, діалогу і відвідування», – додає Віталій Горбів.

2018 рік ознаменувався для підприємства великим презентаційним світовим турне «Discover HARP», в рамках якого ХАРП демонструє світу свої можливості та компетенції. Наприклад, за підсумками минулих виставок продукція ХАРП привернула увагу численних відвідувачів з Хорватії, Румунії, Греції, Австрії, Канади, Німеччини та інших країн. Попереду у ХАРП відвідування Італії та Румунії.

[[{“fid”:”536921″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

 

Перегляди: 5
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/harp-rozshyryuye-svoyu-prysutnist-na-rynku-moldovy
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    26 Квітня

    Десятки підприємств України експортують молочні товари в ЄС, що свідчить про їх якість і безпечність

    Ціни на ріпак в Україні опускаються по мірі вичерпання запасів та переходу трейдерів на новий урожай

    Українське продовольство: європейський ринок утримали, хоча без експортних обмежень не обійшлося

    Україні у складі ЄС буде значно простіше працювати на ринках Африки

    Дощі затримують посівну в Україні та можуть вплинути на врожай

    Міністра аграрної політики Миколу Сольського звільнили з-під варти під заставу

    Мінагрополітики відновить дотації фермерам на землю та за утримання худоби

    Після тривалої паузи запустився Сумихімпром

    Як змінилися ціни на яблука, полуницю та банани

    Бізнес пропонує “обнулити” земельні питання: володієш три роки – претензій до тебе немає

    БІЛЬШЕ НОВИН