Конференція PRO100AGRO: агроподія року в Україні

Конференція PRO100AGRO: агроподія року в Україні

PRO100 AGRO – це щорічна конференція компанії «Кернел» у рамках партнерської програми Open Agribusiness, яка створена для обміну практиками, трендами та найефективнішими інструментами з метою сприяння розвитку малого і середнього агробізнесу в Україні.

Євген Осипов, генеральний директор Кернел, підкреслив, що компанія у своїй сільськогосподарській діяльності приділяє велику увагу збереженню родючості ґрунтів та культурі ведення бізнесу.

«Сьогодні ми маємо будувати бізнес так, щоб завтра світ, в якому ми живемо, ставав кращим», – наголосив спікер.

Генеральний директор відзначив, що Кернел трансформував агробізнес у надприбуткову бізнес-систему: маючи 13 тис. співробітників, 5 тис. партнерів, Кернел наразі є експортером соняшникової олії номер один у світі, це компанія, яка виробляє найбільше зерна в Україні на власних полях і експортує найбільше зернових культур з України.

За словами Євгена Осипова, Кернел сьогодні реалізує масштабну інвестиційну програму, вкладаючи понад $600 млн в інфраструктуру України.

«Ми конкуруємо з провідними світовими виробниками і трейдерами на глобальному ринку. Ми лідери, і нам цього мало», – наголосив спікер.

У 2018 році Кернел експортував з України 6,1 млн т зерна. Цього року в планах компанії – поставити на зовнішній ринок 8 млн т зернової продукції, із них 5,5 млн т агрохолдинг розраховує придбати у своїх партнерів – товаровиробників.

Компанія Кернел на сьогодні є найбільшим виробником і експортером зернових в Україні, а також найбільшим виробником і експортером соняшникової олії та шроту.

«За результатами минулого року Кернел дійсно став абсолютним рекордсменом по експорту як зернових, так і продуктів переробки насіння соняшнику», – відзначив директор із закупівель зернових та олійних культур Кернел Олександр Головін.

Кернел вже у грудні збирається повноцінно експлуатувати новий порт в Іллічівську, а також вкладає кошти в розвиток заводу з виробництва соняшникової олії та шроту в Старокостянтинові.

Джерело: landlord.ua

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/konferenciya-pro100agro-ahropodiya-roku-v-ukrayini
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати