Стрілянина на елеваторі: одному з підозрюваних призначили заставу

Стрілянина на елеваторі: одному з підозрюваних призначили заставу

Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу суду.

Так, вчора, 18 жовтня, суд продовжив розгляд апеляцій захисників ще п’яти з 23 підозрюваних, подані на ухвалу Київського райсуду Харкова щодо взяття їх під варту.

“Колегією суддів Харківського апеляційного суду у відношенні чотирьох учасників конфлікту прийняті рішення про залишення апеляційних скарг захисників без задоволення, а постанов слідчих суддів Київського районного суду міста Харкова про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою без змін”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Стрілянина на елеваторі: в агрофірмі розповіли деталі кривавого рейдерського захоплення

У суді зазначили, що стосовно ще одного підозрюваного апеляційна скарга захисника була задоволена частково.

“Ухвала слідчого судді скасована в частині невизначення розміру застави. Визначено розмір застави – 105 000,00 грн”, – повідомили в суді

Розгляд апеляцій стосовно ще двох з 23 підозрюваних продовжать 22 жовтня.

Нагадаємо, 11 вересня в селищі Занки на Харківщині група невідомих людей у балаклавах намагалася проникнути на територію місцевого елеватора, де зіткнулася з жителями райцентру.

За інформацією голови Нацполіції Сергія Князєва, у бійці взяли участь кілька десятків людей, було застосовано травматичну зброю та газовий балончик. В результаті постраждали 5 людей та понад 50 осіб було затримано.

Суд взяв під варту 22 підозрюваних в участі в сутичках, а також колишнього керівника “Східного корпусу” Олега Ширяєва. Наразі Харківський апеляційний суд розглядає апеляції на відповідні ухвали.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/strilyanyna-na-elevatori-odnomu-z-pidozryuvanyh-pryznachyly-zastavu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати