Українська компанія вводить в експлуатацію фруктосховище, яким можна керувати з будь-якої точки світу

Українська компанія вводить в експлуатацію фруктосховище, яким можна керувати з будь-якої точки світу

Про це повідомляється на сторінці компанії у Facebook.
Загальна площа сховища – 1509,5 м2, що може вмістити до 2400 тонн яблук, пише прес-служба УПОА.

“Однією з особливостей нашого холодильного сховища є можливість регулювати всі біохімічні процеси фрукту. Це означає, що наше яблуко протягом року зберігатиме всю свою соковитість, свіжість та корисніть”, – підкреслюють в компанії.
Цікавим є і той факт, що здоровезним холодильником можна буде керувати з будь-якої точки світу тримаючи у руках лише смартфон.

[[{“fid”:”557296″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Нагадаємо, що компанія “Сади Дніпра” була заснована у 1999 році в Дніпропетровській області в наразі є одним із лідерів галузі. Загальна площа господарства перевищу 100 га, причому більшість насаджень складають яблука. Компанія має міжнародні сертифікати якості, зокрема Global GAP. Майже весь врожай UApple реалізується на зовнішньому ринку, причому, географія експорту стрімку розширюється.

Перегляди: 7
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrayinska-kompaniya-vvodyt-v-ekspluataciyu-fruktoshovyshche-yakym-mozhna-keruvaty-z-bud-yakoyi-tochky-svitu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати