Вітчизняний агрохолдинг інвестує 1 млн. дол. в розвиток свинарства

Вітчизняний агрохолдинг інвестує 1 млн. дол. в розвиток свинарства

KSG Agro планує в 2019 р. інвестувати 1 млн. дол. в розвиток свинарського напряму, що є пріоритетним для діяльності компанії. Про це повідомила прес-служба агрохолдингу з посиланням на голову Ради директорів KSG Agro Сергія Касьянова.

Одним з основних напрямків інвестування стане створення племінного репродуктора свиноматок, потужність якого на першому з трьох запланованих етапів складе 2 тис. голів. Створення репродуктора – один з кроків, спрямованих на збільшення поголів`я свиней, яке до кінця 2019 року зросте на 60% – з нинішніх близько 60 тис. до 100 тис. голів.

В ході зустрічі з інвесторами, яка відбулася у Варшаві (Польща), генеральний директор холдингу Андрій Скороход зазначив, що передбачувана частка компанії в проекті створення репродуктора складе 30%, решта 70% буде розподілена між іноземними та українськими інвесторами. На даний момент передбачається, що до їх складу також можуть увійти один з великих українських рітейлерів, виробник обладнання для свинокомплексів з Європи, два датських виробника племінних свиней та інвестфонд з Данії.

В агрохолдингу очікують, що переговори з партнерами створення репродуктора будуть фіналізовані на початку осені 2019 року.
 

Довідка: 

KSG Agro – один з провідних агрохолдингів України, європейська інноваційна група компаній, яка працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу внесені до лістингу Варшавської фондової біржі. KSG Agro входить до складу Європейської бізнес-асоціації (EBA).

Основною діяльністю компанії є обробка землі та виробництво сільськогосподарських культур, а також виробництво свинини. Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує нову стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найбільш перспективні проекти, в першу чергу свинарство, а також рослинництво та виробництво відновлюваного біопалива (паливних пелет).

 

Перегляди: 5
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/vitchyznyanyj-ahroholdynh-investuye-1-mln-dol-v-rozvytok-svynarstva
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    26 Квітня

    Десятки підприємств України експортують молочні товари в ЄС, що свідчить про їх якість і безпечність

    Ціни на ріпак в Україні опускаються по мірі вичерпання запасів та переходу трейдерів на новий урожай

    Українське продовольство: європейський ринок утримали, хоча без експортних обмежень не обійшлося

    Україні у складі ЄС буде значно простіше працювати на ринках Африки

    Дощі затримують посівну в Україні та можуть вплинути на врожай

    Міністра аграрної політики Миколу Сольського звільнили з-під варти під заставу

    Мінагрополітики відновить дотації фермерам на землю та за утримання худоби

    Після тривалої паузи запустився Сумихімпром

    Як змінилися ціни на яблука, полуницю та банани

    Бізнес пропонує “обнулити” земельні питання: володієш три роки – претензій до тебе немає

    БІЛЬШЕ НОВИН