Якість техніки «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН» підтверджена польовими випробуваннями

Якість техніки «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН» підтверджена польовими випробуваннями

Університет задіяв ротаційну борону «ДИНАР-6,4» ще під час посівної кампанії.

«Ми відчували ротаційну борону «ДИНАР» на посіві соняшнику, – розповідає Микола Карпенко, завідувач науково-дослідного відділу Наукового інституту інноваційних технологій МНАУ. – У нашому регіоні пройшли сильні дощі, після чого на полях утворилася кірка товщиною в 1 см. Агрегат успішно впорався зі своїм завданням і зруйнував важку ґрунтову кірку, тим самим наситив ґрунт киснем».

Микола Карпенко додає, що агрегат також випробували в міжряддя по посіву насіннєвої кукурудзи на 60 см: «І тут борона показала хорошу якість роботи. Дане дослідження ми провели на нашому Дні Поля МНАУ, де з роботою техніки ознайомилися близько півтисячі відвідувачів».

В цілому, «ДИНАР-6,4» призначений для суцільної та міжрядної обробки різних зернових і просапних культур, а також овочів на всіх типах ґрунтів. Агрегат володіє підвищеною міцністю завдяки особливій конструкції рами, виготовленої із спеціального профілю, роторним зірочкам, виготовленим способом лиття і пружинному кріплення стійок. Велика висота рами дозволяє здійснювати обробку по високих сходах, не травмуючи їх.

В кінці липня важка дискова борона «Дукат GOLD – 6» успішно пройшла перший етап випробувань на полях МНАУ. Агрегат працював по стерні після збирання зернових і, як відзначають фахівці університету, показав хороші результати.

«Міцні робочі органи «ДУКАТ GOLD – 6» витримують велике навантаження, агрегат демонструє рівномірне перемішування ґрунту і рослинних залишків як на мінімальну глибину (5 см), так і максимальну (20см). Незважаючи на велику кількість органічної маси, робочі органи не забиваються», – розповідає Микола Карпенко.

Він також уточнює, що другий етап випробувань «ДУКАТ GOLD – 6» запланований на середину серпня після збирання кукурудзи.

Після випробувань, коригування документації та підготовки виробництва важка дискова борона «ДУКАТ GOLD» з шириною захвату 6 м надійде в серійний випуск. Придбати новинку аграрії зможуть восени.

Довідка:
«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» – один з провідних українських виробників ґрунтообробної та посівної техніки, техніки для логістики і перевезень. Продукція компанії постачається більш ніж у 20 країн світу через офіційного дистриб’ютора – «УПЕК ТРЕЙДИНГ» та мережу дилерів СНД, Близького Сходу та Європи.

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/yakist-tehniky-lozovskyh-mashyn-pidtverdzhena-polovymy-vyprobuvannyamy
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    4 Травня

    У Мінагрополітики розповіли, як розблокування кордону з Польщею вплинуло на вантажопотік агропродукції

    Аграрії вже засіяли майже 3,5 млн гектарів ярих культур

    Тепличні огірки в росії везуть на звалище – не вистачає робочих рук (відео)

    Зібрати великодній кошик у Польщі дешевше, ніж в Україні — дослідження

    3 Травня

    Понад 40 мільярдів гривень отримали аграрії з початку року на розвиток господарств

    ПриватБанк фінансує модернізацію виробництва найбільшого агрохолдингу Волині ГК “Вілія”

    Німці навчилися робити вино із листя. Воно дієтичне та без алкоголю

    Експортні ціни на кукурудзу в Україні продовжують зростати завдяки посиленню попиту

    Експорт соняшникової олії з України наблизився до рекордних показників

    Під виглядом успішних агробізнесменів зловмисники хотіли ошукати банк на 25 млн грн

    БІЛЬШЕ НОВИН