Європейці удосконалять українське тваринництво

Європейці удосконалять українське тваринництво

Про це в коментарі УНІАН сказав генеральний директор директорату безпеки і якості харчової продукції Міністерства аграрної політики та продовольства України Микола Мороз.

“Проект буде сконцентрований на здоров’я та благополуччя тварин, включаючи деякі аспекти попереднього проекту (проект ЄС “Вдосконалення системи контролю безпеки харчових продуктів в Україні” – ред.) по завершенню змін у законодавстві про безпеку (харчових продуктів – ред.)”, – сказав він.

Мороз додав, що, крім розробки законопроектів, проводитиметься навчання спеціалістів і вестися комунікація зі споживачами, щоб вони могли сприймати зміни, що відбуваються.

Також, за його словами, будуть створені компетентні органи у відповідних структурах. “У новій програмі основними бенефіціарами буде Держпродспоживслужба та, я сподіваюся, Міністерство розвитку економіки”, – сказав він. За словами Мороза, про обсяг фінансування поки невідомо.

Як повідомив керівник проекту “Удосконалення системи контролю безпеки харчових продуктів в Україні” Тоні Віл, новий проект ЄС почнеться вже 16 вересня і триватиме до 2023 року, однак ЄС розглядає можливість продовження термінів.

 

Перегляди: 6
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/yevropejci-udoskonalyat-ukrayinske-tvarynnyctvo
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати