Кернел переміг у національному конкурсі «Благодійна Україна»

Кернел переміг у національному конкурсі «Благодійна Україна»

Національна експертна комісія відзначила багаторічну роботу команди Фонду, яка реалізує проекти корпоративної соціальної відповідальності. У  2018 році агропідприємства Кернел та фонд направили 43 млн грн на розвиток сільських територій. Фінансування спрямоване на підтримку потреб громад та створення комфортних умов проживання в українських селах у сферах сільської освіти, медицини, благоустрію, інфраструктури, культури і спорту. Наразі систематичну допомогу отримують 905 підопічних сіл.

 

«Кернел є ключовим інвестором у регіонах присутності. Ми розуміємо свою відповідальність перед жителями населених пунктів, на територіях яких компанія веде виробничу діяльність. – зазначає Оксана Коваль, Керівник департаменту комунікацій, PR і GR Кернел. – Найвище визнання і свідчення ефективності соціальних проектів – це громади, від яких ми регулярно отримуємо подяки та зворотній зв’язок. Перемога в національному конкурсі – це ще одне свідчення того, що ми все робимо правильно. Починаючи з 2013 року, з року початку заснування БФ «Разом з Кернел», на підтримку українських регіонів було направлено 200 млн гривень. За цією цифрою стоять не тільки тисячі шкіл, дитячих садочків, лікарень, освітлених вулиць і врятованих життів. За ними стоїть величезна робота внутрішньої команди, яка координує процес більше, ніж у 900 селах України. Це титанічна робота, яка під силу далеко не кожному, тому я підкреслюю значимість їх роботи та висловлюю колегам слова подяки».

 

Довідка:

Благодійний Фонд «Разом з Кернел» заснований у 2013 році з метою систематизації проектів і підвищення прозорості соціальної активності компанії Кернел, надання адресної допомоги та фінансування соціальних ініціатив. Спільно з мешканцями сіл Кернел активно підтримує й розвиває сільську освіту, медицину, культуру, спорт, інфраструктуру тощо. Щороку за участі місцевих мешканців фонд здійснює моніторинг цільового використання грошових коштів та ефективності реалізованих проектів.

Перегляди: 6
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/kernel-peremih-u-nacionalnomu-konkursi-blahodijna-ukrayina
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    26 Квітня

    МХП впроваджує професію м’ясних сомельє для мережі «М’ясомаркет» 

    Одеська хлібобулочна компанія отримала грант від держави майже на 7 млн гривень

    Сподобалось навіть принцу: в ЕС вперше дегустували м’ясо із клітин

    Ірак стає важливим ринком збуту для українського яблука

    Десятки підприємств України експортують молочні товари в ЄС, що свідчить про їх якість і безпечність

    Ціни на ріпак в Україні опускаються по мірі вичерпання запасів та переходу трейдерів на новий урожай

    Українське продовольство: європейський ринок утримали, хоча без експортних обмежень не обійшлося

    Україні у складі ЄС буде значно простіше працювати на ринках Африки

    Дощі затримують посівну в Україні та можуть вплинути на врожай

    Міністра аграрної політики Миколу Сольського звільнили з-під варти під заставу

    БІЛЬШЕ НОВИН