Контролюємо гризунів у осінній період

Контролюємо гризунів у осінній період

Вже сьогодні в багатьох областях України відзначають чисельність мишоподібних гризунів від 1 до 10 колоній на одному гектарі. Тож щоб вберегти врожай, експерти «UKRAVIT» радять неодмінно застосовувати родентициди.

«При виборі родентициду необхідно звернути увагу на декілька важливих факторів, – зазначає керівник агрономічного департаменту компанії Олександр Мигловець. – По-перше, він має бути безпечним для самої продукції та навколишнього природного середовища, по-друге – мати ефективну формуляцію, оскільки саме від неї буде залежати якісне та рівномірне покриття поверхні принади; ну й, звісно, препарат має бути дієвим проти широкого спектра гризунів, що можуть пошкодити рослини зернових і ріпака або знищити зерно, що зберігається. Лише поєднання цих трьох факторів дозволить отримати максимальну ефективність дії і захистить і майбутній, і вже зібраний врожай».

Читайте також: Осінні «помічники» для врожайності зернових

Цим характеристикам, з його досвіду, цілком відповідає Бродівіт (бродіфакум, 0,25 %) – антикоагулянт другого покоління для приготування отруйних принад, що знищує шкідливих мишоподібних гризунів у закритих приміщеннях та на сільськогосподарських угіддях.

Діюча речовина родентициду порушує механізм згортання крові у гризунів та викликає підвищену схильність до кровотеч, що призводить до загибелі мишоподібних. А за рахунок новітніх допоміжних речовин і сучасної препаративної форми препарат надійно утримується на зерні і має високу ефективність дії. При цьому при приготуванні отруйної принади не утворюється пил, що гарантує безпечні умови праці для людини. Крім того, засіб не є токсичним для корисної мікрофлори й не накопичується в об’єктах навколишнього природного середовища.

Суттєвою перевагою є й те, наголошує Олександр Мигловець, що застосування Бродівіту дозволяє не лише зберегти врожай, а й заощадити кошти: одна упаковка препарату розрахована на захист посівів площею понад 30 га, що разом із безпечністю для довкілля й надзвичайно високою ефективністю дії робить його економічно вигідним рішенням для аграріїв.

[[{“fid”:”667275″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Довідка: UKRAVIT  – найбільша агрохімічна українська компанія, яка виробляє понад 140 препаратів: ЗЗР, добрива з мікроелементами, засоби для знищення гризунів та побутових комах. До складу корпорації входить «Фабрика агрохімікатів» (м. Черкаси).

З питань продажу та співпраці звертатися:

ТОВ «Укравіт Агро», м.Київ, пр-т Перемоги 42.

Гаряча лінія: 0 800 301 401

 

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/kontrolyuyemo-hryzuniv-u-osinnij-period
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    26 Квітня

    Десятки підприємств України експортують молочні товари в ЄС, що свідчить про їх якість і безпечність

    Ціни на ріпак в Україні опускаються по мірі вичерпання запасів та переходу трейдерів на новий урожай

    Українське продовольство: європейський ринок утримали, хоча без експортних обмежень не обійшлося

    Україні у складі ЄС буде значно простіше працювати на ринках Африки

    Дощі затримують посівну в Україні та можуть вплинути на врожай

    Міністра аграрної політики Миколу Сольського звільнили з-під варти під заставу

    Мінагрополітики відновить дотації фермерам на землю та за утримання худоби

    Після тривалої паузи запустився Сумихімпром

    Як змінилися ціни на яблука, полуницю та банани

    Бізнес пропонує “обнулити” земельні питання: володієш три роки – претензій до тебе немає

    БІЛЬШЕ НОВИН