«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» презентували новинки ґрунтообробної техніки

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» презентували новинки ґрунтообробної техніки

«Ми представляємо ефективну і якісну техніку вигідного землеробства. Універсальні агрегати «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН» дбайливо обробляють грунт для високого врожаю», – зазначає віце-президент з маркетингу та продажу Роман Гіршфельд.

На виставці відбулася ексклюзивна демонстрація нової короткої дискової борони з шириною захвату-9 метрів. ДУКАТ-9 став трендом сезону і викликав великий інтерес в аграріїв. «Це дійсно довгоочікувана техніка», – розповідає Іван Підгорний, власник фермерського господарства в Київській області. – Виглядає дуже красиво і сучасно. Ось у мене ДУКАТ-5 прекрасно працює, але потрібна машина ширше. Дев’ять метрів те, що потрібно. І проходів менше і на пальному економія».

[[{“fid”:”602983″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Зацікавила борона і керівника фермерського господарства в Харківській області Ігоря Немашкало. «Хороша ширина захвату і привабливий зовнішній вигляд. Я кілька років успішно користуюся технікою «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ». У мене важка борона ЛІРА, мені дуже подобається. Це наша харківська техніка, треба підтримувати свого виробника. Ось хочу придбати шлейф-борону і думаю над іншими покупками», – ділиться аграрій.

ДУКАТ-9 доповнив лінійку коротких дискових борін. Тепер «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» пропонують агрегати з будь-якою шириною захвату від 2,5 до 16 метрів.

«Ми переглянули і поліпшили не тільки технічні характеристики, оснастивши ДУКАТ-9 принципово новою системою складання і вдосконаленим механізмом гідравліки, ми переосмислили дизайн, втіливши нову ідеологію «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН» – каже Роман Гіршфельд. – Це абсолютно нова інтерпретація нашої техніки, реалізована і в кольорі, і в нових лініях: ефективна техніка для ефективного землеробства».

За словами Романа Гіршфельда, рестайлінг торкнеться всього модельного ряду «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН». У відповідності з цією концепцією з 2019 року компанія планує оновити весь парк техніки.

Удосконалена ротаційна борона ДИНАР 6,4 також викликала великий інтерес у фермерів. Машина стала легше на 400 кг, це дозволить агрегатувати її з легкими тракторами і зменшить витрати на ПММ.

[[{“fid”:”602985″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“2”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”2″}}]]

Великим попитом у аграріїв користуються комбіновані багатопрофільні агрегати: важка зубова борона ЛІРА XL і шлейф-борона ЛАРІ. Це нове покоління знарядь, запущені в серійне виробництво. За словами Петра Бруненко, головного інженера фермерства на Полтавщині, ЛАРІ економний і універсальний агрегат. «Ми брали машину в тому році ранньою весною, дуже задоволені результатом. З нею ми перші в районі вийшли працювати в полі, ще по мокрому грунту!», – коментує він.

У максимальній комплектації представлений передпосівний культиватор ЧЕРВОНЕЦЬ, оснащений робочими органами шириною захвату від 35 до 150 мм. Знаряддя незамінне в передпосівній обробці. За рахунок змінних наконечників і S-подібної пружинної стійки машина забезпечує ідеальне посівне ложе – рівне і правильно розпушене.

«Займаючи лідерські позиції у виробництві грунтообробної техніки України, «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» в першу чергу, створені, щоб приносити максимальний економічний ефект аграріям: якісніша робота, менше простою і ремонту, швидка обробка і меншы витрати на паливо», – наголошує Роман Гіршфельд.

[[{“fid”:”602986″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“3”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”3″}}]]

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» націлені на розвиток і впровадження інновацій. 2018 рік для компанії проходив під знаком «Green Tour» і був відзначений участю в більш ніж 100 агроподыях в більш ніж 20 країнах світу. «Ми успішно дебютували на виставках Канади, Німеччини, Великобританії, Хорватії, а також запропонували широку лінійку універсальних знарядь для традиційного і органічного землеробства аграріям Чехії, Казахстану, Грузії, Вірменії та країн Балтії», – відзначає віце-президент з маркетингу та продажу.

[[{“fid”:”602987″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“4”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”4″}}]]

У 2019 році «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» запровадили нову систему сервісного обслуговування техніки з скороченням термінів виконання гарантійних робіт. «Ми пропонуємо хороший і доступний сервіс. Вибираючи «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» – будьте впевнені – ВАШІ ГРОШІ ДІЙСНО ОРЮТЬ!» – резюмує Роман Гіршфельд.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozivski-mashyny-prezentuvaly-novynky-gruntoobrobnoyi-tehniky
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    26 Квітня

    Одеська хлібобулочна компанія отримала грант від держави майже на 7 млн гривень

    Сподобалось навіть принцу: в ЕС вперше дегустували м’ясо із клітин

    Ірак стає важливим ринком збуту для українського яблука

    Десятки підприємств України експортують молочні товари в ЄС, що свідчить про їх якість і безпечність

    Ціни на ріпак в Україні опускаються по мірі вичерпання запасів та переходу трейдерів на новий урожай

    Українське продовольство: європейський ринок утримали, хоча без експортних обмежень не обійшлося

    Україні у складі ЄС буде значно простіше працювати на ринках Африки

    Дощі затримують посівну в Україні та можуть вплинути на врожай

    Міністра аграрної політики Миколу Сольського звільнили з-під варти під заставу

    Мінагрополітики відновить дотації фермерам на землю та за утримання худоби

    БІЛЬШЕ НОВИН