«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» відкривають ринок Великобританії

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» відкривають ринок Великобританії

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» стануть першим і єдиним українським виробником, який поряд з більш ніж 700 найбільшими світовими брендами продемонструє свої досягнення аграрній спільноті Великобританії на LAMMA-2019, – зазначає Віце-президент з маркетингу та продажів ІГ УПЕК Роман Гіршфельд. – Великобританія – це новий для нас ринок з великим потенціалом. Ми запрошуємо фермерів, дилерів і партнерів до знайомства з продукцією «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН» і до довгострокового співробітництва з нашою компанією».

У стаціонарній експозиції торгова марка представить дискову борону ДУКАТ-6 з шириною захвату 6 метрів. Знаряддя оснащене прутково-клетьовим катком. Залежно від типу ґрунту і виду землеробства машини можуть комплектуватися змінними катками п’яти модифікацій. Дані опції виконані з урахуванням потреб європейського ринку та ринку Великобританії.

«ДУКАТ-6 стане прем’єрою на ринку Великобританії, – каже головний конструктор українського конструкторського бюро трансмісій і шасі (УКБТШ) Олексій Гриненко. – Це краще рішення для британських споживачів. Універсальне знаряддя орієнтоване на всі типи землеробства, в тому числі й органічне. Агрегат покращує структуру грунту, зберігаючи його природний потенціал і природний водно-температурний баланс».

Читайте також: ДУКАТ став самим затребуваним агрегатом «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН»

Шість причин вибрати техніку «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН» – це шість інноваційних конструкторських рішень, реалізованих у дисковій бороні ДУКАТ-6:

1) можливість комплектації будь-яким з п’яти варіантів змінних ковзанок, включаючи зубчастий, тарілчастий, подвійний п-подібний, гумовий, прутково-клітьовий.
2) необслуговувані підшипникові вузли HARP AGRO UNIT, якими оснащені робочі органи і катки, не вимагають обслуговування протягом всього терміну служби. Підшипники відрізняє надміцний трирівневий захист і посилені ущільнення, стійкі до впливу агресивного середовища.
3) ресорна 3D стійка, що забезпечує зниження тягового опору, завдяки чому знижується витрата палива на 20.
4) унікальна система копіювання грунту. Крила борони, підвішені на автономних осях кочення, сприяють точному розподілу маси машини на кожен диск.
5) оптимальна транспортна ширина до 3 м чітко відповідає європейським вимогам і забезпечує високу маневреність при русі по дорогах загального призначення.
6) диски преміум класу, виконані з борованої зносостійкої сталі. Їх оригінальна конструкція і розташування забезпечує якісну передпосівну обробку.

Високопродуктивні, надійні і функціональні агрегати «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН» – це комплекс інноваційних технологій, наукових досліджень і новаторських ідей компанії.

«Ми випускаємо широку лінійку конкурентоспроможної техніки для будь-яких посівних площ і для агрономічних завдань різної складності, – підкреслює Роман Гіршфельд. – До вибору британських аграріїв весь модельний ряд ґрунтообробних знарядь «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН», що відповідають самим високим вимогам і очікуванням замовників».

[[{“fid”:”547702″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Довідка:

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» – один з провідних українських виробників ґрунтообробної та посівної техніки, техніки для логістики і перевезень. Продукція компанії постачається більш ніж у 20 країн світу через офіційного дистриб’ютора – «УПЕК ТРЕЙДИНГ» та мережу дилерів СНД, Близького Сходу та Європи.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozivski-mashyny-vidkryvayut-rynok-velykobrytaniyi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    26 Квітня

    МХП впроваджує професію м’ясних сомельє для мережі «М’ясомаркет» 

    Одеська хлібобулочна компанія отримала грант від держави майже на 7 млн гривень

    Сподобалось навіть принцу: в ЕС вперше дегустували м’ясо із клітин

    Ірак стає важливим ринком збуту для українського яблука

    Десятки підприємств України експортують молочні товари в ЄС, що свідчить про їх якість і безпечність

    Ціни на ріпак в Україні опускаються по мірі вичерпання запасів та переходу трейдерів на новий урожай

    Українське продовольство: європейський ринок утримали, хоча без експортних обмежень не обійшлося

    Україні у складі ЄС буде значно простіше працювати на ринках Африки

    Дощі затримують посівну в Україні та можуть вплинути на врожай

    Міністра аграрної політики Миколу Сольського звільнили з-під варти під заставу

    БІЛЬШЕ НОВИН