Переваги роботи з ХАРП

Переваги роботи з ХАРП

Перевіреним і надійним виробником підшипників на українському і міжнародному ринках на протязі ось вже більше 70 років, як і раніше, є єдиний в Україні Харківський підшипниковий завод (HARP). Сьогодні HARP продовжує працювати і випускати продукцію, адаптуючись до нових економічних умов.

Чому ХАРП
ХАРП веде гнучку політику співпраці та уважно ставиться до потреб і інтересів клієнтів, пропонуючи як традиційні, так і індивідуальні конструкторські рішення. Така бізнес-модель дозволяє підприємству крім серійної продукції виготовляти оригінальні вироби по кресленнях замовника, втілюючи технічні проекти будь-якої складності.

При правильному монтажі підшипники ХАРП не вимагають обслуговування під час всього періоду експлуатації і працюють з максимальною ефективністю навіть в жорстких умовах.

Гарантійний термін на обладнання варіюється від 12 до 18 місяців. З 2018 року гарантійний термін зберігання на підшипники кулькового і роликового груп для сільськогосподарської, автомобільної і загальнопромислової галузей (HARP, HARP AGRO і HARP AUTO) збільшився до 2 років.

ПЕРЕВАГИ співпраці
1. ХАРП оснащений найбільшим в Україні парком верстатів з числовим програмним управлінням. Продукція заводу виготовляється на високоточному і високопродуктивному обладнанні.

slide_850_500_3.jpg
2. Підприємство володіє повним технологічним циклом виробництва кулькових і роликових підшипників «від металу до упаковки».

slide_850_500_19 (1).jpg
3. Вся продукція ХАРП сертифікована за системою контролю якості ISO 9001:2008 і повністю відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 492 і міждержавному стандарту СНД ГОСТ 520. Автомобільні підшипники сертифіковані ISO/TS 16949:2009. Це дає можливість на рівних конкурувати з провідними світовими виробниками підшипникового обладнання.

harp_equipment_01.jpg
4. У складі підприємства власне конструкторське бюро – «Українське конструкторсько-технологічне бюро підшипникової промисловості» (ТОВ «УКТБПП»), що спеціалізується на проектуванні підшипників. УКТБПП є головною організацією в Україні по стандартизації підшипникового виробництва.

slide_850_500_4.jpg
5. На підприємстві функціонує випробувальний центр підшипників кочення, укомплектований сучасною контрольно-вимірювальною технікою.
6. Завод має персональну сервісну службу. Сервіс-інженери виконують діагностику, надають консультативну підтримку щодо правильної експлуатації продукції, забезпечують оперативний виїзд до замовника з метою усунення рекламацій.

na_sayt_1 (1).jpg

Працювати з ХАРП вигідно, серед беззаперечних переваг більш вигідна ціна в порівнянні з аналогами інших виробників. Замовників також залучають гнучка система знижок, відстрочка платежу і захист від підробки. Крім того, завод пропонує як загальну, так і індивідуальну упаковку під замовлення.

Підшипники ХАРП відрізняє ряд покращених характеристик:
• Застосування ефективних ущільнень (у тому числі ущільнення підвищеної герметичності X-SHIELD)
• Підвищена точність виготовлення робочих поверхонь деталей підшипників, за рахунок чого зменшується рівень шуму і вібрації.
• Покращена вакуумована сталь для підшипників. Кулькові підшипники виконані з надчистої сталі з зменшеною часткою вмісту кисню завдяки чому зростає термін служби підшипника і скорочуються його втомні руйнування.

3._stress.jpg
• Оптимізований радіус доріжок кочення дозволяє збільшувати динамічну вантажопідйомність підшипників і, відповідно, їх довговічність.
• Суперфінішна обробка поверхні. Кулькові підшипники HARP проходять суперфінішну обробку всіх робочих поверхонь, що зменшує нагрівання підшипників, покращує шумові і віброакустичні характеристики, збільшує їх довговічність.
• Кулька підвищеної точності. У підшипниках HARP застосовуються кульки підвищеної точності (5-16 ст. точності) для забезпечення шумових і віброакустичних характеристик, збільшення довговічності.
• В роликових підшипниках HARP застосовується ролик з модифікованим контактом, що покращує експлуатаційні характеристики виробів.
• Оптимізований сепаратор. Застосування в підшипниках масивних поліамідних і латунних сепараторів дозволяє мінімізувати рівень шуму і вібрації, збільшувати швидкісні характеристики виробів.
• Застосовується автоматизоване загартування в нейтральному середовищі, термообробка за допомогою струмів високої частоти.

ХАРП відкритий до партнерства і запрошує до взаємовигідної співпраці представників промислових компаній і нових дилерів.

слайд в презент_стр16.jpg

Інформація про ХАРП
Харківський підшипниковий завод займає лідируючі позиції в СНД з виробництва підшипників для сільськогосподарської техніки, залізничних підшипникових вузлів для колії «простору 1520», а також підшипників для електротехніки, автомобілебудування та гірничо-металургійного комплексу.

В асортименті HARP більше 500 різних типів підшипників із зовнішнім діаметром від 30 до 400 мм під торговими марками HARP (ХАРП), HARP-AGRO, HARP-AUTO, підшипникові вузли HARP AGRO UNIT. Підприємство також виробляє горячоштамповані і холоднокатані напівфабрикати, компоненти автомобільних, залізничних та індустріальних підшипників.

Продукція ХАРП поставляється на великі конвеєрні підприємства східної Європи, серед яких Ростсільмаш, Гомсільмаш, МТЗ, Бобруйскагромаш, БЗТДиА, БАТЕ, АвтоВАЗ, ЗАЗ, КРАЗ, група ГАЗ, КАМАЗ, УАЗ Соллерс, БЕЛАЗ і інші компанії. Географія поставок підприємства охоплює близько 30 країн світу, в числі яких Єгипет, Болгарія, Словенія, Казахстан, Молдова, Білорусь, Росія.

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/perevahy-roboty-z-harp
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    26 Квітня

    МХП впроваджує професію м’ясних сомельє для мережі «М’ясомаркет» 

    Одеська хлібобулочна компанія отримала грант від держави майже на 7 млн гривень

    Сподобалось навіть принцу: в ЕС вперше дегустували м’ясо із клітин

    Ірак стає важливим ринком збуту для українського яблука

    Десятки підприємств України експортують молочні товари в ЄС, що свідчить про їх якість і безпечність

    Ціни на ріпак в Україні опускаються по мірі вичерпання запасів та переходу трейдерів на новий урожай

    Українське продовольство: європейський ринок утримали, хоча без експортних обмежень не обійшлося

    Україні у складі ЄС буде значно простіше працювати на ринках Африки

    Дощі затримують посівну в Україні та можуть вплинути на врожай

    Міністра аграрної політики Миколу Сольського звільнили з-під варти під заставу

    БІЛЬШЕ НОВИН