Правнучка українських мігрантів замінила в американській ковбасі м’ясо на овочі

Правнучка українських мігрантів замінила в американській ковбасі м’ясо на овочі

Колись під час голокосту дідусь і прадідусь Кари втекли з України в США. Після міграції вони пройшли навчання м’ясній справі в The Meat Hook, який тоді вважався одним з кращих в Нью-Йорку, пише agroday.com.ua.

Вони швидко почали розвивати власну торгівлю, поступово відкривши кілька магазинів в Массачусетсі.

Звідти стартувала і кар’єра Кіри. Але дівчина розповідає, що під час перебування на фермах і бойнях, які постачали сировину для виробництва ковбас, її почуття до сімейної справи сильно змінилися.

Вона вирішила трохи відійти від «м’ясного місива» і змусити людей споживати більше овочів.

І це зовсім не йде в розріз з попитом. «Зараз багато хто намагається зрозуміти, як додати побільше овочів в свій раціон», — каже Кіра.

Зараз вона створює яскраві смачні овочеві і трав’яні ковбаски майже всіх кольорів веселки. Так, в них міститься м’ясо. Але не одне м’ясо.

«Якщо ви думаєте, що суміш петрушки з сиром або яблучно-куряча ковбаса – це несмачно, то подумайте ще раз», — сміється правнучка українських мігрантів.

[[{“fid”:”538288″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Кіра не використовує барвників – тільки трави, приправи і овочі. І результати цієї алхімії так само прекрасні, як і смачні.

Яскраво-рожеву ковбасу вона робить з буряком, зелену – з травами.

[[{“fid”:”538289″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“2”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”2″}}]]

«Мій дідусь не хотів, щоб я цим займалася. Він говорив про це ще коли я була дитиною, — згадує Кіра. — Він не хотів передавати це ремесло жінкам. І тепер я розумію, чому. Це дійсно важка робота».

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/pravnuchka-ukrayinskyh-mihrantiv-zaminyla-v-amerykanskij-kovbasi-myaso-na-ovochi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати