У США з’явилась нижня білизна для домашніх курей

У США з’явилась нижня білизна для домашніх курей

Про це пише УНН з посиланням на HuffPost Weird News.

Бейкер розповіла, що її пташки могли частенько псувати килим або меблі в будинку. Тож вона власноруч виготовила перші підгузки, що закривають хвіст куркам і не дозволяють їм ходити під себе. Курячий памперс підтримує гумка, а фіксувати його можна за допомогою мотузки, що зав’язується на грудях птаха.

[[{“fid”:”521750″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“2”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”2″}}]]

“Всі хотіли дізнатись, де ми їх отримали — і розпочалися замовлення. У мене багато клієнтів, які постійно тримають курчат у будинку, і вони в захваті від підгузок”, — сказав Бейкер.

Підгузки доступні в різних кольорах — “океанічний синій” , “папуговий зелений” та “фіолетова іржа”. Придбати один такий можна за 12.50 доларів на сайті компанії Бейкер Pampered Poultry, де також можна знайти курячі черевики та інші аксесуари для птахів.

[[{“fid”:”521749″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/u-ssha-zyavylas-nyzhnya-bilyzna-dlya-domashnih-kurej
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати