Укрспирту шукають нового керівника

Укрспирту шукають нового керівника

По це поінформував міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Милованов у Facebook.

“Оголошено конкурс на голову Укрспирту. Тимчасово виконуючий обов`язки – Сергій Блескун”, – написав Милованов.

Читайте також: Новий-старий керівник Укрспирту Блескун погорів на нецільовому використанні держкоштів – аудит

Зазначається, що заявки від осіб, які бажають взяти участь у конкурсі на посаду голови Укрспирту, прийматимуть протягом 30 днів після оголошення про конкурс.

Нагадаємо, 23 жовтня міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофій Милованов на своїй сторінці у Facebook повідомив, що Кабмін погодив на посаду в.о. керівника “Укрспирту” Сергія Блескуна, якого пов’язують з російським бізнесом та великими горілчаними компаніями.

Того ж дня Президент зареєстрував у ВР законопроект про демонополізацію спиртової галузі, який передбачає скасування державної монополії на виробництво спирту. Цей законопроект викликав бурхливу реакцію серед експертів, які переконують, що демонополізація спиртової галузі перед приватизацією “Укрспирту” – це помилка, оскільки старі державні заводи без монопольних ліцензій інвесторам будуть не потрібні і держава отримає збиток замість доходу. 

Також експерти наголошують, що скасування держмонополії на виробництво спирту спровокує в Україні бум фальсифікату.

Перегляди: 7
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrspyrtu-shukayut-novoho-kerivnyka
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати