В Україні анонсували старт аукціонів з продажу прав оренди землі через “Prozorro”

В Україні анонсували старт аукціонів з продажу прав оренди землі через “Prozorro”

Перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов анонсував старт електронних аукціонів з продажу прав оренди земельних ділянок, що перебувають у державній власності, через майданчик “Prozorro.Продажі” найближчим часом. Про це він повідомив на свої сторінці  у соцмережі Facebook.

Читайте також: Електронні торги підвищать ціни на права оренди земельних ділянок на 20%

“Зовсім скоро на “Prozorro.Продажі” стартують аукціони з оренди землі, постанову про “пілот” яких було прийнято два місяці тому! З огляду на дражливість питання, ми робимо все дуже чітко і відповідно до закону”, – зазначив він.

Нагадаємо, що ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України та Державна служба з питань геодезії, картографії та кадастру уклали договір про проведення електронних торгів правами оренди земельних ділянок у держвласності. Перші лоти були залиті в систему 17 вересня. У той же час земельні аукціони традиційного формату продовжують діяти до внесення змін до Земельного кодексу України.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-ukrayini-anonsuvaly-start-aukcioniv-z-prodazhu-prav-orendy-zemli-cherez-prozorro
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати