Європейці істотно скоротили список українських постачальників курятини

Європейці істотно скоротили список українських постачальників курятини

Про це свідчать дані з сайту Єврокомісії, передає УНН.

Станом на серпень 2018 року дозвіл на експорт м’яса птиці до ЄС мали три компанії агрохолдингу “Миронівський хлібопродукт” (ТМ Наша Ряба) – ПрАТ “Миронівська птахофабрика”, “Птахофабрика Снятинська Нова” і “Вінницька птахофабрика”, а також “УПГ Малинівка”, “УПГ-Інвест”, “Птахокомплекс Губин” і “Комплекс Агромарс”.

Станом на червень 2019 року список постачальників української курятини в ЄС скоротився до двох виробників: “Миронівський хлібопродукт” (ТМ Наша Ряба) – ПрАТ “Миронівська птахофабрика”, “Птахофабрика Снятинська Нова” і “Вінницька птахофабрика”, і агропромисловий холдинг “Пан Курчак” – “Птахокомплекс Губин”.

При цьому, було розширено список постачальників м’ясних виробів. Влітку минулого року дозвіл на поставку м’ясних виробів до ЄС мали завод “Легко”, який входить у структуру “МХП”, і “Торговий дім Левада”. Сьогодні в список постачальників української курятини до ЄС входить три компанії одного агрохолдингу МХП – “Вінницька птахофабрика”, завод “Легко” та ПрАТ “Миронівська птахофабрика”.

Постачати м’ясні напівфабрикати європейцям, як і 9 місяців тому, дозволено лише заводу “Легко” (МХП).

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/yevropejci-istotno-skorotyly-spysok-ukrayinskyh-postachalnykiv-kuryatyny
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати