«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» готові до весняного сезону грунтообробки

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» готові до весняного сезону грунтообробки

«Весь цикл грунтообробки складається з трьох основних етапів: пожнивної, осінньої і весняної обробок. Перші два етапи аграрії вже виконали в минулому році. Найвідповідальнішим є весняний сезон. Найважливішою весняною операцією по обробці грунту є збереження вологи. Простий і ефективний спосіб запобігання втрати ґрунтом вологи – це боронування або дрібна культивація на глибину до 5 см», – розповідає головний конструктор УКБТШ Олексій Гриненко.

Так, «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» розробили, опанували у виробництві та успішно протягом багатьох років реалізують на ринку продуктивні лінійки дискових борін «Дукат», пружинних борін «Ліра», культиваторів «Червонець», які забезпечують якісну весняну обробку грунту. Дана агротехніка руйнує ущільнений шар, що вирівнює поверхню грунту, припиняє капілярний відтік вологи з глибоких шарів, тим самим посилює мікробіологічний процес в ґрунті.

Крім цього, аграрії, які в осінній період не провели обробіток стерні, навесні здійснюють більш глибоке розпушування ґрунту – до 8-12 см. Технологічний процес розпушування і створення насіннєвого ложа на глибину загортання насіння виконується культиваторами «Шилінг».

Читайте також: «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» представлять ефективну техніку для вигідного землеробства

Крім традиційної агротехніки для весняних робіт, в 2017 році «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» випустили інноваційну новинку – шлейф-борону «Ларі», основне призначення якої – передпосівна підготовка на попередньо зораному тлі. Шлейф-борона «Ларі» здійснює розпушування ґрунту та вирівнювання поля, щоб підготувати грунт до посіву, зберегти вологу, знищити бур’яни. За рахунок зручної конструкції робочих органів, ромбовидних зубів, «Ларі» практично не чутлива до вологості, виключаючи налипання і забивання. Це також дає можливість виїхати в поле за будь-якої погоди і набагато раніше інших агрегатів. Гнучке з’єднання секцій борони дозволяє ідеально копіювати поверхню поля, а ромбоподібні зуби забезпечують ефективний обробіток грунту на глибину від 3 до 8 см.

Для досходового та післясходового боронування з метою закриття вологи «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» випускають ротаційну борону «Динар». Агрегат призначений для суцільної та міжрядної обробки зернових, просапних культур, а також овочів на всіх типах ґрунтів. При цьому особливо ефективно ці борони застосовуються для руйнування важкої грунтової кірки на глибину до 5 см.

«Основні причини низького врожаю складаються в неправильній технології опрацюванняі грунту та виборі техніки. Таким чином, ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ пропонують аграріям універсальні агрегати, які здійснюють кілька операцій за один прохід, тим самим створюючи ідеальний посівний шар для росту культур, що містить мінеральні та органічні речовини, достатню кількість води і повітря», – резюмує Олексій Гриненко.

[[{“fid”:”577599″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozivski-mashyny-hotovi-do-vesnyanoho-sezonu-hruntoobrobky
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати